IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Nine elevenMaanantai 11.09.2006 15:57

Viikonloppu meni ja nyt ollaan taas työn ääressä. Viikonloppu meni todella mukavasti, muru oli viikonlopun luonani, oltiin melko rauhallisesti kotosalla, vuokrattiin pari leffaa ja siinä sitten sylikkäin kateltiin niitä ja juotiin hyvää punkkua . Se mitä olen odottanut vuosia tyttöystäviltäni joiden kanssa olen ollut tapahtui lauantai iltana, muru sanoi ensimmäisenä "minä rakastan sinua" ja se toi semmoisen ilon sisälle että meinasin alkaa ihan itkeä kun koskaan ennen tyttöystäväni eivät sanoneet "minä rakastan sinua" ensimmäisenä vaan aina tullut takaisin kun olen itse sanonut "niin mäki sua", niin tuo tuntui niin hyvältä ja ihanalta että itku meinasi tulla (lääkkeet taitaa estää jonkin verran). Oli ihana vaan olla vierekkäin ja puhua asioista, oli ihanan vapauttavaa kertoa näistä omista peloista, niistä asioista joita käyn läpi ja ihanaa että muru kuuntelee .

Rakkaus on kyllä auttanut paljon siinä että en juo nykyään läheskään niin paljoa ja muutenkin masennus on pysynyt taustalla. Väsymys kyllä tosin välillä iskee päälle mikä nyt on aina ollut yleistä minulle.

Tänään sitten mennäänkin murun kanssa hänen isänsä luokse, minä kun nyt kuulun näin "kokeiluversiona" sukuun niin joudun sitten korjailemaan koneita siinä samalla . Mutta hyvin kuitenkin edelleen menee, tosin huolissani olen muutamista ystävistäni ja ärsyttää itsessä kun ei keksi mitään helpottavaa sanottavaa tai pysty tekemään oikein mitään, tietäen minkälaista se on kun on niin pahaolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.