IRC-Galleria

razhuk

razhuk

Tarvitsee lisää kavereita.

Uusimmat blogimerkinnät

VoooiiiiiTiistai 31.03.2009 07:52

vitun vitun vitun vitun vittu!

Iha sama kui yrittää ja mitä tekee ja kuin haluaa ja kuin panostaa ja kuin mitä vaan nii vittu! Jep iha sama vittu saatana...

släkkäsinKeskiviikko 25.03.2009 03:15

Ja tulos on sit korva turvonnu, se parantu hyvin, ei mitn onkelmaa, sit tänää yhtäkkiä turpos, että wut?

Muistin hassun jutun.Perjantai 20.03.2009 18:59

Meikä on nähääny VILLAGE PEOPLEN LIVENÄ!

Ei muuta, ei vittu ehk paras juttu ever! :D:D

Vittu.Keskiviikko 18.03.2009 13:53

Demented tarvii rumpalin NYT!Pliiiis :<

Mystisyys.Keskiviikko 18.03.2009 01:31

Ajelin kotio kuunnellen Cryptopsya, Rottensoundia ja The Crownia. Ja nyt soi Dannyn Kesäkatu ja Tuuliviiri päässä nonstop. Miksi?! Onko näillä bändeillä joku ehkä henkinen yhteys. Jos Danny onkin perustanut tai ylipäätänsä syy näiden muiden pändien olemassaoloon. Jos Danny onkin jumala?!
KATU KUUMA KAUPUNGIN! ...HYS!!! Niin siis jos Danny onki ite jumala tai jesse tai joku sellane!!! Mystisyyden seikat ovat käsivarsieni etäisyydellä! Ottakaamme niistä kiinni kuin TUULIVIIRI RAUHATO!!! MINUN SYDÄMENI ON!!!!! HYYYYYYYYIIIIIIVSVSVSVVSVSVV!!!!!!!112 (<- soita heti! Tai älä, tulee sakkova!)'
Muun maan mustikka, minun mansikka! JUMALLAUUTA!

Avautuminen IRC-Gallerian päiväkirjaan.Maanantai 16.03.2009 23:33

Nyt päätin avautua tänne kuin mitkäkin pissikset! Tosin mul on about vitusti fiksumpaa avautumista ku jostai ku poikaystävä jätti jonka kans on ollu yhes viikon ja tuntenu sen sitä ennen päivän, tai että tapan itteni ku elämä tuntuu turhalta ja vitun paskalta, TAI että menisin ampuu johki vitun kouluu jotai vitun randomeita. Aivot käteen ja miettimään vähä mitä tekee ja missä ja miten ja miksi ja miks vitussa kaikkie pitää olla nii vitun sekasin. No okei ehk mul eio fiksumpaa avautumista koska meikäki on sekasin ja masentunu, joka on aika perus nykyää. Sehä on muotia olla vitusti masentunu siitä ku asiat kusee, harmi vaa et meikällä se masentuminen nyt johtuuki vaa häiriöstä aivoissa eikä siitä et asiat vaa tuntuu menevän vituiks. Jep, uskokaa tai älkää, jotkut oikeesti SAIRASTAA masennusta SAIRAUTENA. Aika hurjaa eikö. Mut nyt päk tu tö avautuminen sekopäistä.
Otetaan esimerkki: Meikä. Tälläne saatanan wannabe rockstarahevimiespelle. Elää omassa pikku fantasiamaailmassaa mis kaikki vaa kusee ja kusee lisää. Tosin niiden kusemisien vika eio siinä, ettenkö näkis mitää muuta ku paskaa, asiat vaa sattunu nyt hetken aikaa mennä aika perseellee. Ei kaikki kuse, meikällä on ihana tyttöne jota rakastan ja sitte oha noita ystäviä. Mut pitäskö kaikkee mitä tapahtuu vaa tyytyä? Meikä on just perus esimerkki ihmisestä jolla on haave, joka on maailman vittumaisten pikkujuttujen takia kussu täysin, ja silti jaksan uskoa että ehkä joskus haave toteutuu EHKÄ! Tai sit ei. Ei sitä voi tietää, vaikka niin monet, esim minä niin sanoo aina. "Ei ne koskaa toteudu, ei niin voi käydä, aina tullu paskaa nii tulee nyttekki." Ja miks edes kirjotan tänne tällästä ku en siihe ite usko kuitekaa :D:DDD ... Noh, anteeksi ne oli pakkohymiöt. ^^ Nonii, eli siis meitä on moneen junaan juu ja jotkut on niitä jotka käyttää hyväks ja jotkut niitä joita käytetään hyväks. Is da fucking greatness! Minkä ihminen itelleen voi, eläimiä mekin ja halu selvityä hengissä on ylläripylläri meissäki. (Tästä ei pitäny tulla oikeesti tälläne, piti vaa avautua siitä kui vaikeeta on löytää rumpalia.) Muistakaa: Kaikesta velotetaan, mitään ei saa ilmaseksi, joku joutuu aina maksamaan, paskaa tulee niskaa vaikka tekisit mitä PAITSI jos vaan hyväksyt sen ja teet mikä sut tekee "onnelliseks". Se on siis se hyvä fiilis mikä tulee siitä ku itelleen tärkeät asiat on kohillaan sillai miten ite ne haluaa että ne on kohillaa, ajattelematta vittuakaan sen oman navan ulkopuolelta. Tai ehkä se juuri joillakin tulee kun ajatellaan oman navan ulkopuolelta, mut siinäki huomaa sen et omaa napaa siinäkin ajatellaan! Miettikää! Tää on niiiiiin turha avautuminen ettei toista ole! :D Ja nyt tässä kohtaa nauran sinulle joka tätä luet ja nauran ilkeästi koska aiheutin sinulle päänsäryn! MUHAHAHAHA!!

(Tätä siis ei saa ottaa liian tosissaan, eikä tarkoitus ole loukata ketään! Phiis and lööövah!)

[Ei aihetta]Perjantai 06.03.2009 02:22

MINÄ HALUAN MUNKKIA!

Rakkaani kertoi mielipiteensä minusta:Keskiviikko 04.03.2009 15:07

Asta sanoo:
Senki... Senki. Senki pullaa mutustava, kärsimätön, aina jotain haluava pitkänmatkanjuoksija.
Saatana.


Parrakas vihanen mies(AKA OUTRAGE-hymiö) -> >:Œ

[Ei aihetta]Tiistai 17.02.2009 06:47

"For so long I wished for it.. For so long I wanted it to be mine.. And now I am the one to be afraid of!"

TUSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!Lauantai 14.02.2009 23:48

MDB @ TUSKA!!! VOI JUMALAUTA!!! MEEN NYT JO OOTTAA SINNE!!!