IRC-Galleria

razhuk

razhuk

Tarvitsee lisää kavereita.

Uusimmat blogimerkinnät

HomotPerjantai 31.07.2009 13:48

Mä lähen ny kainuusee eli keskelle ei mitn muutamaks päiväks joten hv! :o

Cryptopsy - Slit Your GutsKeskiviikko 22.07.2009 19:04

ÖÖPI! TÖÖNÖPI! TÖNÖNÖÖ!
ÖÖOI! TÖÖNEPI! JÖÖÖ!
ÖÖPPI! TÖÖNEPI! TÖNÖNÖ!
ÄIJÖ! ÄNÄNÄ! INGENTING!
JÖ!!!

ÖNÖPI! JÖNÖNÖ! JÖNÖNÖNÖ!
ÖÖPI! JÖNÖPI! JOUNIMOUS!
ÖÖPI! JÖNÖPI! JÖYNIUAH!
IEPI! JÖYNIPO! JAUNUWII!

-

IIHUU! HUHHUHHUU HUU!
KIKAPUU UHHUHHUU!
EIJO UHHUHHUHHUU!
JÖY EI JÖY EI!
IJÖIJUUUUUUUUU! JOOOOOOUUUUU!!!

ÖÖPI! TÖÖNÖPI! TÖNÖNÖÖ!
ÖÖNÖPI! INEPI! JÖIJÖIJÖIJI!
AAAAAAAAÖÖÖÖÖÖI!

[Ei aihetta]Tiistai 07.07.2009 06:10

Luin äske kaikki mun kirjottamat jutut päiväkirjas, ei hele et oonki sekopää :D
Sai kyä nauraa, mut aika palion angstiaki löytyy, mut ei vittu et parit jutut on kyl nii hyivä et huh :_D

Tuskaaaaaaaa...Maanantai 29.06.2009 00:58

Joo se oli siinä. 3 päivää tuskailua ja kaikkee kivaa bändiä näin. Ja viel voitin mun ahdistushäiriöt ja kohtaukset niinkö 500-0 et oon ehk paras!
Eka päivä meni sii All that remainsin jämät ku tulin vähä myöhäs, siit Rotiska joka oli vitu kovis ylläri, siit neurosis joka oli kans iha vitu hassu ja nii khuul, siitä Black Dalhia murderi joka oli kyl sinänsä aika köyhä mut mikäs siin, ja siit kotio ku immortalia ei jaksanu.
Toka päivä meni Gama Bombin rippeet, ja sai repeillä kyl hyvi siel ku läppä lens ja kimakat huudot raiku, siit Profane Omen joka oli iha vitu guut, siit facelessiä vähä niinkö sivusilmäl, sit korpiklaanin vodka tuli kuunneltua ja sit venaamaa amorphissiä jossa esa heitti plekun ku soitti kipaleen ja nyt se löytyy multa, ja siit kotio. :)
Vika päivä eli tänää oli kyä rocks, Medeiaa kuuntelee joka toimi ku samalla veti aamupalaks picnikin patonkii, siit stam1naa joka oli kyl piru kova livenä, siit sit taukoilee ja täysii kuuntelee My Dying Bride joka rokkas nii vitusti!!!! Sit hajoilee nurtsille ku kuuma ja liika vähä nestettä join. Siit Volbeattii kunnes meinas lähtee taju ja menin taaemmas varjoon juomaa vettä ja kuolemaa kunnes näin tutun poppoon edessäni, ja kyseessähän oli tietysti MDB:n kitaristit, basisti ja oliko se sit varakiippari/viulisti tai jotai siihe suuntaa, tai näi ilmas herra Hamish. Tuli sit sellaset 15min höpöteltyä paskaa sen pörröpääihQkitaristin kans ja sillai.

Et aika onnistunu tuska ainaki minu mielest. Näki frendei ja joitai joit ei hetkee ollu nähty. Nyt vois mennä nukkumaa ku jalat tuntus räjähtävän.

[Ei aihetta]Tiistai 23.06.2009 08:12

I can smell... DRAGONFLY!!!

My Bloody Valentine 3DLauantai 20.06.2009 19:10

Kyl mä sanon et on liia aikasta noi 3D jutut vielä, et pää tyylii tuli vaa kipeeks koko hommasta. Okei oliha sii kivasti leikitty niil 3D jutuilla et kamaa lens päi näköö ja verta lens päälle ja sillee, ja se et kiväärin piippu on sii 10cm naamasta, mut ollaapa rehellisiä, ei tarkennukset toiminu yhtää. 3D meinaa sitä et katot mihi katot nii seo tarkkaa, mut eipä se ollu, ja suurimmaks osaks näytti silt et kaks 2d kuvaa päällekkäi ja toine vaa lähempänä ku toine. tausta oli sellane kunno taustakuva ja sit siihe päälle sellane paperin ohut auto/henkilö/muu juttu siinä sit, et kyl tos on viel hommaa. Juoni oli hassu, ja kiva käännekki siinä josta saa kyl boonusta. Oliha tuo kauhuleffa 3Dnä kokemus, et kyl se kannattaa mennä kattoo, eikä leffakaa iha paska ollu vaikka pääosissa heilu sellaset teiniurpot(lukuu ottamat sitä supernaturalin ihQ poikaa <33). Ei ollu perus juoni niinkö sadassa muussa teinikauhussa, vaa jopa yllätti. (Elokuvahan perustuu vanhaan leffaan joka tehtii vuon näkki, et jos et ole nähny alkuperästä nii juoni osaa yllättää.) Tässä tälläne elokuva-arvostelu ja avautuminen ;D

Kyl mää annan leffale 7 pistet, siis niinkö 1-10 skaalalla. Ja suosittelen jos eio 3D leffoja viel katellu. Katotaa sit joskus 5-10vuode päästä ku 3D kehittyy enemmä ja ne elokuvatekijät huomaa ottaa monta kameraa kuvaamaa samasta kohtaa niitä juttuja, et saahaa tarkaks oikeet jutut ja focus oikeesti toimii. Tämä tästä, pitäkää kivaa jos meinaatte sen kattoa, jos ette, ootte turhia homoja! noei :D

Goatse <3Torstai 18.06.2009 07:10

Nii parhautta ku yölä vilasee gallerian ja ihQpejpegoatse se siellä pyllistää <3

Että näin...Keskiviikko 17.06.2009 03:17

rassu sanoo (0:16):
*meen katto childs play 2
Asta sanoo (0:16):
*Mä jatkan tappamista.

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.06.2009 19:14

Käärmeet uivat kosteassa turpeessa.

[Ei aihetta]Perjantai 22.05.2009 22:17

Kuin vitun vaikeeta on löytää rumpali ja laulaja...