IRC-Galleria

LelulaatikkoKeskiviikko 16.01.2008 06:17

Kerään kaikki sanani takaisin, kuin lelut laatikkoon. Oon teini-ikäinen, enkä tartte enää leluja. Jos kävelet vastaan, en tunne sua. Sä et saa enää mahdollisuutta satuttaa mua. Mä en ole mikää jojo, joka palaa aina takaisin. Ja vaikka olisikin jojo, leikit on loppu ja lelut laatikossa. Vien laatikon kirppikselle ja myyn kaiken, mikä susta muistuttaa.

Meistä ja meidän leikeistä olis jääny kaunis muisto, jos olisit jättänyt sen viimeisen tempun tekemättä. Nyt on jäljellä vain laatikollinen romua. Hetken haudoin kostoa, kunnes tajusin että se tulee aikanaan. Sitten kun ymmärrät, mitä menetit. Silloin lelut on jo sellaisten ihmisten leikeissä, jotka osaa arvostaa niitä. Toivon ja en toivo, että se sattuu suhun ihan yhtä paljon kuin muhun sattui.

Risto, sä olet vielä pikkupoika, tulet kaipaamaan lelujasi. Mä oon jo aloittanut puhtaalta pöydältä, ostan uusia leluja ja leikin vain sellaisten ihmisten kanssa, jotka tykkää musta. Voi kuinka suloisen ilkeältä tuntuukaan näyttää sulle kieltä silloin, kun sä vähiten sitä odotat. Tiedän, että se tulee sulle yllätyksenä. Ja mä nautin siitä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.