IRC-Galleria

mot, lol XDTorstai 20.11.2008 07:16

http://plaza.fi/ellit/testit-ja-kyselyt/testit/suorituskeskeinen-elostelija-vai-epaluotettava-turhake-mika-miestyyppi-on-sinun-mieleesi

Ulkoilmaihminen ja käsillä tekijä
23.10.2008
Mies, joka uskaltaa olla äijä. Tämän miehen nenille eivät naiset hypi, mutta hän osaa kuitenkin pitää mielitiettyään arvossa ja sulkee armaansa isoon, pehmoiseen syleilyynsä.
Käsivartta saattaa koristaa muutama tatuointi, ja pää on ajettu kaljuksi tai vaihtoehtoisesti hiukset ovat pitkä liehuke. Fyysinen ammatti on tuonut mukanaan lihaksikkaan kropan, ja säännöllisen kaljan kittaamisen ja makkaran popsimisen tulos on nähtävissä vyötärön seudulla.
Vasara pysyy hyppysissä ja autotallissa on joko moottoripyörän tai auton rassaus kesken. Oman kädenjäljen näkyminen sekä työssä että vapaa-ajalla on erittäin tärkeää. Farkut ovat perusvaate ja pikkutakki solmioineen suorastaan ahdistava ajatus. Sisustusvärit kodissa ovat punainen, oranssi, ruskea, vihreä.
Seurassa tämä tyyppi saattaa olla hyvinkin suulas ja kova seuramies, mutta kotioloissa nallekarhumainen perusjalka. Puhuu ja pussaa, mutta ehdottomasti pussaa mieluummin. Lakanoiden välissä tämän miehen kanssa on reipasta meininkiä, jossa nainen voi tuntea itsensä naiseksi ja mies mieheksi.
Isänä hän on jämpti kasvattaja, joka ei epäröi ojentaa liian pitkälle keppostelussa mennyttä lastaan. Poikansa hän ottaa mukaan miehisiin puuhasteluihin pienestä saakka, mutta tyttölapsen kanssa hän ei keksi tekemistä. Hän nauttii lastensa silmissä auktoriteettia ja ihailua.
Koulutus ja/tai työtehtävät: kirvesmies, sähkömies, rekkakuski, pienyrittäjä, puuseppä, putkimies, talonmies, eläinlääkäri, hieroja, kelloseppä, kokki, poliisi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.