IRC-Galleria

Raja vastassa =(Keskiviikko 31.10.2007 01:14

Puolitoista tuntia unta viime yönä, unilääkkeestä huolimatta. 12 tuntia töissä zombina. Ensin ajattelin, että kokeilen vielä ens yönä jos sais nukuttua ja menen töihin tuli unta tai ei. Sit tulin kuitenkin siihen tulokseen, että vastuuni kantavana ihmisenä mun pakko tunnustaa etten jaksa. Soitin pomolle ja hommasin tuuraajan.

Vasta sen jälkeen tuli mieleen, että nythän ne luulee mun ratkenneen juomaan. Miten kukaan voi tietää, ettei saa unta seuraavana yönä? Mä tiedän, varsinkin jos mun täytyy stressata aamuherätyksestä. Saako lääkärintodistukseen merkinnän nollien puhaltamisesta? Täytyiskö pistää se todistus varmuuden vuoksi intranettiin?

Miltä selittelyltä se kuulostaiskaan, jos nyt soittaisin pomolle ja sanoisin, että mitään en oo ottanu? Tähän kellon aikaan soitettuna kuulostais varmaan tosi vakuuttavalta. Paskat, luulkoon mitä lystää. En tiedä, onko tän tekstin julkaiseminenkaan järkevää. Tuskin, mutta en edes yritä väittää olevani järjissäni tällä hetkellä.

P.S. Laskin juuri, että olen viimeisen kahden viikon aikana nukkunut keskimäärin 3,5 tuntia vuorokaudessa. Kummallista, etten oikein tahdo jaksaa noita 12-tuntisia työpäiviä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.