IRC-Galleria

naisten käyttöohjeet miehille...=)Keskiviikko 01.07.2009 05:23

1.Jos naisesi toistuvasti huomauttaa vessan istuinrenkaan ylös jättämisestä toimi näin:

a) helpompi tapa:laske se alas joka kerta
TAI
b) ota selvää mikä naistasi OIKEESTI painaa

2.Lauantai on oiva siivouspäivä tai leffapäivä tai yhteinen kävelyretkipäivä yms. Jos jää aikaa, voit harrastaa hiukan urheilua

3.shoppailu on vaativaa urheilua, mutta sinun ei kannata siitä huolehtia, naisesi suoriutuu siitä mainiosti ilman sinua, kunhan lyöt käteen aimo tukun käteistä tai luottokorttisi.Sillä aikaa voit vaikka töllöttää urheilua tvstä tai mennä juoksemaan pallon perässä.

4.Itkeminen ei koskaan ole kiristämistä, vaan vakava viesti siitä ettei naisellasi ole kaikki hyvin. Ellet tätä ymmärrä, on tulevaisuutesi naisen kuin naisen kanssa erittäin kaltevalla pinnalla.

5.Naiset eivät aina sano suoraan, mutta sinä voit sanoa suoraan. Voit myös pyytää että naisesi sanoo suoraan ja ellei silti sano, se on kyllä naisesi päänsärky ettei tule ymmärretyksi.

6.Kyllä ja ei tarkoittavat joskus kuukautisten alla milloin mitäkin.

7.Mukavaa että on miehiä, jotka osaavat ratkaista ongelmia. Jos naisesi pyytää sinua korjaamaan puhjenneen pyörän kumin tai naulaamaan seinään naulan, tee se välittömästi eikä hamaassa epämääräisessä tulevaisuudessa.

8.Myös miehet pihtailevat nykyisin. 17 kuukauden väsymys, työuupumus, päänsärky tai muu vaiva joka johtaa seksittömyyteen on ongelma. Hae apua!

9.. Mikä tahansa, mitä sanoimme puoli vuotta sitten on kelpaamaton argumentti. Itse asiassa kaikki kommenttimme mitätöityvät viikossa.

10.Jos et pukeudu kuin James Bond tai Ridge Forrester, älä odota meidän reagoivan saippuaoopperoiden naikkosten tapaan.

11.Jos olet mielestäsi lihava, niin todennäköisesti olet. Älä kysy meiltä. Useimpia naisia tosin ei pieni kumpu haittaa (pääpaino sanalla "pieni")

12.Opettele tulkitsemaan naisesi viestejä; tulee helpottamaan elämääsi RADIKAALISTI.

13.Jos naisesi jatkuvasti "nalkuttaa", olet jättänyt kuulematta tärkeitä viestejä. esim. "Laittasitko kalsarit suoraan pesukoppaan" toistuvana kommenttina tarkoittaa ettet ole ottanut asiaa kuuleviin korviisi. Hämmästyttävää. nalkutus loppuu aiheesta kuin seinään ,kun korjaat jatkossa kalsarisi aivan omaehtoisesti pesukoppaan ihan itse!

14. Naisella ollessa tärkeää, saati vakavaa asiaa, sulje toosa välittömästi! Nykyvempeleissä on nauhoitusmahdollisuus. Tulevaisuutesi kannalta on olennaisesti tärkeämpää kuunnella naisesi asia kuin nähdä reaaiajassa viimeinen erä.Mitään vakavia keskusteluita ei koskaan hoideta mainostauolla.

15.Jos sinun on pakko raapia koko ajan muniasi, ole ystävällinen tee se privaatisti, aja karvasi kutittamasta tai mitä tahansa-kukaan ei halua apinaa sohvansa mutkaan.

16.Jos huomaat naisellasi olevan selkeästi joku ongelma tai vialla, kannattaa aina nähdä hiukan vaivaa kaivaakseen se ulos. Elämäsi helpottuu hetkessä.

17.Jätä inttijutut ja entiset naisseikkailusi poikien iltaan. Samoin tulosuutiset, pitkävedot ja autonkorjausjutut.

18.Jos naisesi pukeutuu kauniisti ja laittautuu , ei ole iso vaiva hiukan kehua häntä. Se pitää suhteenne pirteämmällä tasolla.

19. Naisesi haluaa kuulla aika ajoin että rakastat häntä, haluat häntä ja että hän on kaunis ja ihmeellinen olento. Kuullessaan nämä kotona, on pienempi riski (suorastaan olematon) että hän etsisi muita lähteitä kuullakseen ko.asiat.

20.Kun nainen kysyy mitä ajattelet, kerro mitä ajattelet.

21.Naisesi ehkä haluaa ostaa sinulle uuden jumpperin tai boxerit, vaikka sinulla saattaa niitä olla mielestäsi riittävästi-tämä on välittämistä.

22.Jos joudut nukkumaan toisinaan sohvalla, ota se retkeilyn kannalta.

23.Opettele sen verran tekemään ruokaa, että pärjäät kun vaimosi on viikon synnärillä/tyttöjen kanssa mökillä.

24. Jos naisesi soittaa odottavansa sinua suoraan työstä kotiin, älä jää ylitöihin. On kurjaa odotella kynttilöiden ja pihvien kanssa adonistaan.

25.Ollessamme ravintolassa tai muualla ihmisten ilmoilla, älä kyylää muiden naisten perseitä avoimesti äläkä etenkään flirttaile.

26.Jos haluat olla ennakoimattomasti yötä pois kotoa, kannattaa oikeesti harkita jättäytyvänsä sinkuksi. ei kuulu aikuisen, parisuhteessa elävän miehen repertuaariin.

27. Jos/kun saat kotona herkullista kotiruokaa joka päivä, syö nurisematta, kiitä ja ymmärrä asian mahtavuus.

28.Osta naisellesi silloin tällöin kukkia tai/ja pikkuinen lahja; vaikket itse ymmärrä mitä naiset kukissa näkevät ja miksi tuhlata turhaan, tulet saamaan palkintosi parempana parisuhteena. Parisuhde-kriisikurssi myöhemmin on paljon kalliimpi kuin pienet (tai vähän isommatkin) satsaukset silloin tällöin.Puhumattakaan avioerosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.