IRC-Galleria

Heja SVERIGE!Maanantai 29.05.2006 19:02

Ah. Eilen palasin takaisin ihanaan Suomeeen.

Eli jos et tiedä, niin viime torstaina lähdimme orkesterimme kanssa Skellefteåån, Ruotsiin.

Torstaina saavuimme perille n. puoli kuuden maissa (Suomessa kello tuntia edellä) ja saatiin saatiin mökki. Alkuperäinen idea oli, että minä, Tytti ja Miia asutaan samassa mökissä. Aluksi saimme 2-hengen mökin mutta vaihdoimme sitten mökkiä. Saimme Granbo nimisen suloisen pikkumökin ja sinne asutuimme sunnuntaihin asti. Seuraamme liittyi Lassi, joka jäi asumaan kanssamme Granboon. Mökkerössä ei ollut hanaa tai suihkua tai vessaa, niin piti aina kävellä huoltorakennukselle tekemään tarpeitaan.

Torstaina emme sitten muuta tehneetkään kuin pelasimme pari erää mölkkyä ja söimme makkaraa ja leipää. Tein tyylikkään kaatumisen ulkotuoliin ja rojahdin suoraan kyljelleni. Siinä häpeissäni eräs mies nosti minut ylös ja kaikki orkesterilaisemme kauhistelivat ja tuijottivat minua. Nolona sitten kerroin ettei sattunut yhtään ja ei siinä mitään. Kyllä sitten myöhemmin huomasin polveni auenneet. arg :D Sinä yönä sitten pelattiin mökissä ristiseiskaa ja juteltiin kaikkea mahdollista laidasta laitaan. Neljältä sitten pistettiin nukkumaan.

Perjantaina herättiin "virkeinä" puoli kahdeksan ja aamupalalle suunnattiin yhdeksältä. Sieltä sitten lähdettiin kiertoajelulle ja kierreltiin ummet ja lammet. Vierailtiin myös jossakin kirkossa joka oli sairaan upee ja värikässssss.
Lähdettiin sitten ajelun jälkeen Musik Skolaniin reeneihin ja siellä sitten oltiin. Lounas oli 15:00 ja tämän jälkeen lähdettiin shoppailemaan.
Shoppailu olikin parasta. Mentiin kaupunkiin kävellen Miian,Tytin ja Lassin kanssa. Noin puolitoista tuntia me sitten shoppailtiin. Kiertelin kaupunkia Lassin kanssa ja todella hauskaa olikin. Löydettiin vähän kaikkea kivvaaa.
Kuudelta olikin reenit sitten Skellefteån bändin kanssa. Hyvin se meni. Tutustuin sitten Oscariin, joka soitti samaa stemmaa kanssani pasuunassa ja istui vieressäni. Keskusteltiin siinä kaikesta, tietty myös jäkiksestä ja euroviisuista.
Illalla sitten nälissämme oltiin ja mentiin aikaisin nukkumaan, jopa 12.
Käytiin yöllä sitten lassin kanssa pissalla huoltorakennuksessa ja paleltiin. =DD

Lauantaina sitten herättiin taas reippaina suihkuun. Aamupalalla käytiin 9:ltä ja suunnattiin yhdeltätoista kaupunkiin kuuntelemaan Skellefteån nuorisobändiä ja aikuisbändiä sekä meijjän raahen oktettia. Ei me paljon kuunneltu, shoppailtiin taas Lassin kanssa tuliaisia kotia ja otettiin mitä hullumpia kuvia :DD
Lounaalle suunnattiin 13:30 ja yhteisharjoituksiin ruotsalaisten kanssa kolmelta. Hyvin siellä meni, vaikka soitin temppuili hiukan.
Sitten se suuri H-hetki oli seitsemältä kun oli konsertti Skellefteålaisten kanssa. Oman orkesterin biisit meni hyvin, mutta taas yhteisbiisit meni aika jänskästi. Ehdin hukata nuotit ja soitin Oscarin nuoteista. Oli häpiä selittää, että hukkasin ne viidessä minuutissa :D Katsomo oli harmillisesti hiukan tyhjä, mutta kyllä silti keikka onnistui hyvin.
Illallinen oli sitten joskus puoli yhdeksän. Ruoka oli aika paskaa, mutta seura oli "maittavaa". Soitimme ruokailun jälkeen vittuiluksi ruotsalaisille Lordia ! Oli upiaa. Jutustelimme ruottalaisten "poikien" kanssa ja mukavaa oli. Otimme ulkona yhteiskuvia ja näin. Oli aika lähteä bussilla tien päähän leirintäalueelle niin meikät jäi sinne juttelemaan.
Pitkän pohdinnan jälkeen päätimme lähteä meijjän mökille seuranamme Oscar,Nils,Johan ja Gustav. Mukavia hetkiä oli poikien kanssa ja ne jäävätkin elämään muistoissa.

Pojat viihtyivät seurassamme yli puoli tuntia, kunnes heidän piti lähteä. Poikien lähdön jälkeen noin ennen kahtatoista lähdimme minä,Tytti,Lassi,Riitta ja Anne kävelemään leirintäalueen laskettelurinteen huipulle ja siellä oli kivaa. Suunnistimme alas ja menimme Statoilille ostamaan loppurahoilla ruokaa.
Tuntiin sitten ennen kahta kämpille ja jutusteltiin siinä Riitan, Lassin ja Annen kanssa. Tytti meni nukkumaan ja Miiakin oli nukkumaisillaan. Anne lähti nukkumaan omaan mökkiin hiukan myöhemmin ja jatkoimme kortinpeluuta Riitan ja Lassin kanssa. Pelattiin pullonpyöristä ja mukavaa oli :D
Riitta häippäs nukkumaan ennen viittä ja minä ja Lassi oltiin enään hereillä meijjän mökistä. Eihän me sitten alettu nukkumaan, pelleiltiin. Heiteltiin mun duracelpupupehmolelua sängyistä toiseen. Lassi kerrossängyn yläosasta mun ja Miian kerrossängyn alaosaan. Tyttiäkin härnättiin siinä samalla. Mukavaa oli. Muutakin sitten pelleiltiin, kutittelin poikaa jaloista ja painittiin mun sängyllä. Hullua touhua oli.

Porukka sit heräs seitsemän jälkeen eikä oltu Lassin kanssa nukuttu hetkeäkään :DD Aika hassua. Aamupalalla käytiin yhdeksältä ja linja-auto starttas siinä sitten puoli yhdeltätoista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.