IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 24.06.2006 16:52

Mulla oli kiva jussi. Olin piritalla mariannen kanssa ! käytii uimassa varvin rannassa, grillattii sika hyvii pihvei ja sit niiiiii. tytöt keräs kukkia tyynyn alle yöks ja. katottii kaks leffaaaaaaaaa.

pilviä näkkyyTorstai 22.06.2006 16:48

Moi kaikki rakkaat lukijat ! Tervetuloa lukemaan rakasta Galleria_päiväkirjaa. Tänään minulla ei ole ihmeempiä selityksiä, koska ei ole tapahtunut yksinkertaisesti mitään !

Noniiiiiin. Mitä tein eilen? En mitään. Tai siis.. Kotona oli, hahaa! Anu kävin ekstemporena meillä ja pekka oli illan. Oli hirmuisen kivaa taas <3 Eilisen huippukohta oli kuitenkin, että opin kunnolla tekemään sen korttien sekoitusjutun. Kaikki varmaan ymmärtää? =DD

Niin joo. Ja oli eilen kiva juttu myös se, että porukat osti mulle kämpän Oulusta :) Juuri täydellinen kämppä. Käytiin sunnuntaina kattoo sitä ja eilen porukat sitten maksoivat käsirahan. Sopimus tehdään 11.7. Sitten mulla on kämppä ! aaaah. Pikkuhiljaa aletaan sitä höskää täyttämään. Ei mitään kiirettä ole :))) Kouluthan mulla alkaa 10.8, eli ennen sitä ;D
Iso kaksio sijaisee Karjasillalla. Sieltä on madetojalle 1,3km autolla mitattuna. Eli koulumatka ei ole sitte kovinkaan pitkä :) Kaksiossa on se paras puoli, ettei siellä tarvi rempata ollenkaan. se o niin upia sisältä. Upeet kaapit ja tapetit ja keittiö! awww !

Mitäs sitten tänään? Piritalle soitin juuri ja sovittiin että tänään nähtäisiin :)

Joo. Ja sain sitten puhelun, että mun kesätyöt alkaa maanantaina :S Lähden mummulle sitten KAI pariksi viikoksi, eli mua ei näy mussukat netis piiiitkään aikaan :DD

blondit mökilläTiistai 20.06.2006 14:55

Haa. Heipparallaa taas ! Sanna on nyt aivan poikki. Oli aika kiva päivä eilen. Tai siis oli tosi mukava :) Tuli tehtyä aivan sikana kaikkea, nyt kun jälkeenpäin muistelee.

Ensinnäkin. Lähettiin eilen aamulla yhdeksältä ajelemaan Katin,Janin sekä Janikan&Ellan kanssa Ouluun. Hitto oli ahasta siellä autossa, oli ppppperse ihan puutunu ku päästiin madetojalle parkkipaikalle. Sain ilmoitettua itseni kouluun, pari lappua täytin ja tälleen. En saanutkaan Venäjää otettua uutena b3 kielenä. niisk :( Jotenkin tyhmästi siel ne. No, mä otin italian ! Mitähä siitäki tulee? 8D

Kävin Virvan kanssa pitsabuffetissa, meillä oli mukavaa =DD Hölötettiin kaikkee. Käytiin käppäseen lukiolla tsiikaamassa ykkösluokkalaisten ryhmät. Aika hyviä yhdistelmiä siellä oli :) Jokainen meijjän luokkalainen pääs ihan hyvälle luokalle, paitti ossi joutu 1a ryhmään, jossa ei ollu muistaakseeni yhtään meijjän koululaista ja anu u joutu 1e, jossa ei oo yhtään meijjän luokkalaista. Mutta jos Anu siel pärjää, kuten se varmaan tekeekin. Kun onhan raahen lukio luokaton opiskelupaikka ! =D

Mun seikkailut ei vielä tähän loppuneet. Massia aloin viiden jälkeen ja mentiin Lassille jutusteleen. =D siellä viihdyttiin melkeen kaks tuntia ja sit lähettiin vielä Matiaksen kanssa kiertelemään vilppua ( en koskaan tiennyt, että se on Vilpunkangas [olikohan se ees vilpunkangas])

Sitten kahdeksan maissa Anu tuli meille ja lähettiin kaupassa käymään ja suunnistimme meijjän mökille, joka sijaitsee pikkulahden tiellä, ihan siinä vieressä sitä risteystä, josta käännytään pikkulahen parkkipaikalle ! Siellä me pidettiin kivaa, Pekkakin kävi siel. Oli tosi mukavaa !

Aamulla, nukuttuamme viisi tuntia (pistettiin nukkumaan 3, ja sit herättiin 8!) aloimme siivoo kämppää ja mentiin ennen yhdeksää pikkulahdelle uimaan. =D WE DID IT! me uitiiin ! Se oli kylymää vettä, mutta oli parasta ! :))

Noniiin. Nyt on käsitelty suurinpiirtein eilinen päivä. Khyllä näytti tapahtuvan kaaikkee =DD

Nyt lähden Anulle, meen kattoo sinne leffaa ja ja sit mennään kaupungille kattelee vaatteita (: TSAU!

minä täällä MOI!Maanantai 19.06.2006 11:03

Heipparallaa taasen rakas päiväkirja. Mulla on nälkä. Tunnin päästä tulee isosisko ja sen mies hakkee mua, niin lähetään Ouluun !

Jeejeee. Tänään on kiva päivä tulossa. ;> ensinnäkin. Meen sinne Ouluun ilmoittamaan, että vastaanotan paikan madetojan musiikkilukioon. Sitten, Virva ja Lassi tulevat meille ja lähetään Alto Mareen pitsabuffettiin ! Vitsit tulee varmaan kivaa. Sit mulla on Lassille lahjakin, kesälukemista :DD Sellanen hemmetin hauska vitsikirja, jossa on härskejä/tyhmiä/aivottomia/ei_järkeviä/pervoja vitsejä, kuinka TYHMIÄ miehet ovat. Tässä esimerkki:

Mitä eroa on miesten ja naisten tuhmilla puheilla?
Kun mies puhuu naiselle tuhmia, sitä kutsutaan sukupuoliseksi häirinnäksi.
Kun nainen puhuu miehelle tuhmia, se maksaa euron minuutti.

AHIHIHI! OLIPA HAUSKA! tai sit:

Miksi miehillä on penis ja aivot?
Ei aavistusta. Verta ei kuitenkaan riitä molempiin yhtä aikaa.

Just tällästä. Ja näää on sit mukavia lukea. Lassin kanssa kirjakaupassa naurettiin tälle kirjalle räkänä. Ymmärtäkää ihminen/ihmiset.

Mulla on vieläkin nälkä. Pitäis tehdä ruokaa.

Eilen oli kiva päivä ! Oltiin pekan kaa meijjän mökillä. Se on tuossa pikkulahden tiellä, eli tosi lähellä (vain raahelaiset älyää että se on lähellä 8)
Se on niin rakas poika<3

Mulla alkaa varmaan viikon päästä kesätyöt. ehkä. JOO! Ei sitä hitto vie tiiä. Kumminkin JOS ALKAA, niin meen kaheksi viikoksi mummulle, niin mua ei yhtään netis näy. Eikä mesessäkään, tietty.

Mutta odotan nopeasti tuon työjakson loppumista. Emma tulee meille sen jälkeen ! <333
Eli suunnitelmissa olisi kenties 8.7 päivän jälkeen tyttö tupsahtas meille <3
HAHA! REPIKÄÄ SIITÄ KEURUULAISET! Emma pääsee kokemaan KUNNOLLA Raahen mahtavan meiningin ! Ja sit te muut ette nää mua. Emma näkkee, TAAS! muahaha.

Nyt meen angstaa tuonne alas !

kuudestoista päiväLauantai 17.06.2006 01:53

Joo. Kuten varmaan moni huomasi lehestä (ainaki mummu soitti mulle 8D ) niin mun nimeä ei lukenut Raahen Seudussa, että olisin päässyt Raahen lukioon.
Mulle saapu tänään kirje Oulusta. Olin päässyt sinne Madetojan musiikkilukioon. Aika cool juttu, ainakin olen innoissani.

Pitää käydä koululla ilmoittautumassa ens torstaihin mennessä. Lähetään isosiskon miehen kanssa ouluun maanantaina, ko emäntä on töissä =DD Tästä lähtee Oulun valloitukseni !

Mulla on ikävä meijjän luokkalaisia. ja meijjän koululaisia. :(

kesä kesäTorstai 15.06.2006 01:56

kesä.

mikäs olisikaan parempi, että eilen poltin selkäni ja jalkani siinä hirmu heltees.

Heja SVERIGE!Maanantai 29.05.2006 19:02

Ah. Eilen palasin takaisin ihanaan Suomeeen.

Eli jos et tiedä, niin viime torstaina lähdimme orkesterimme kanssa Skellefteåån, Ruotsiin.

Torstaina saavuimme perille n. puoli kuuden maissa (Suomessa kello tuntia edellä) ja saatiin saatiin mökki. Alkuperäinen idea oli, että minä, Tytti ja Miia asutaan samassa mökissä. Aluksi saimme 2-hengen mökin mutta vaihdoimme sitten mökkiä. Saimme Granbo nimisen suloisen pikkumökin ja sinne asutuimme sunnuntaihin asti. Seuraamme liittyi Lassi, joka jäi asumaan kanssamme Granboon. Mökkerössä ei ollut hanaa tai suihkua tai vessaa, niin piti aina kävellä huoltorakennukselle tekemään tarpeitaan.

Torstaina emme sitten muuta tehneetkään kuin pelasimme pari erää mölkkyä ja söimme makkaraa ja leipää. Tein tyylikkään kaatumisen ulkotuoliin ja rojahdin suoraan kyljelleni. Siinä häpeissäni eräs mies nosti minut ylös ja kaikki orkesterilaisemme kauhistelivat ja tuijottivat minua. Nolona sitten kerroin ettei sattunut yhtään ja ei siinä mitään. Kyllä sitten myöhemmin huomasin polveni auenneet. arg :D Sinä yönä sitten pelattiin mökissä ristiseiskaa ja juteltiin kaikkea mahdollista laidasta laitaan. Neljältä sitten pistettiin nukkumaan.

Perjantaina herättiin "virkeinä" puoli kahdeksan ja aamupalalle suunnattiin yhdeksältä. Sieltä sitten lähdettiin kiertoajelulle ja kierreltiin ummet ja lammet. Vierailtiin myös jossakin kirkossa joka oli sairaan upee ja värikässssss.
Lähdettiin sitten ajelun jälkeen Musik Skolaniin reeneihin ja siellä sitten oltiin. Lounas oli 15:00 ja tämän jälkeen lähdettiin shoppailemaan.
Shoppailu olikin parasta. Mentiin kaupunkiin kävellen Miian,Tytin ja Lassin kanssa. Noin puolitoista tuntia me sitten shoppailtiin. Kiertelin kaupunkia Lassin kanssa ja todella hauskaa olikin. Löydettiin vähän kaikkea kivvaaa.
Kuudelta olikin reenit sitten Skellefteån bändin kanssa. Hyvin se meni. Tutustuin sitten Oscariin, joka soitti samaa stemmaa kanssani pasuunassa ja istui vieressäni. Keskusteltiin siinä kaikesta, tietty myös jäkiksestä ja euroviisuista.
Illalla sitten nälissämme oltiin ja mentiin aikaisin nukkumaan, jopa 12.
Käytiin yöllä sitten lassin kanssa pissalla huoltorakennuksessa ja paleltiin. =DD

Lauantaina sitten herättiin taas reippaina suihkuun. Aamupalalla käytiin 9:ltä ja suunnattiin yhdeltätoista kaupunkiin kuuntelemaan Skellefteån nuorisobändiä ja aikuisbändiä sekä meijjän raahen oktettia. Ei me paljon kuunneltu, shoppailtiin taas Lassin kanssa tuliaisia kotia ja otettiin mitä hullumpia kuvia :DD
Lounaalle suunnattiin 13:30 ja yhteisharjoituksiin ruotsalaisten kanssa kolmelta. Hyvin siellä meni, vaikka soitin temppuili hiukan.
Sitten se suuri H-hetki oli seitsemältä kun oli konsertti Skellefteålaisten kanssa. Oman orkesterin biisit meni hyvin, mutta taas yhteisbiisit meni aika jänskästi. Ehdin hukata nuotit ja soitin Oscarin nuoteista. Oli häpiä selittää, että hukkasin ne viidessä minuutissa :D Katsomo oli harmillisesti hiukan tyhjä, mutta kyllä silti keikka onnistui hyvin.
Illallinen oli sitten joskus puoli yhdeksän. Ruoka oli aika paskaa, mutta seura oli "maittavaa". Soitimme ruokailun jälkeen vittuiluksi ruotsalaisille Lordia ! Oli upiaa. Jutustelimme ruottalaisten "poikien" kanssa ja mukavaa oli. Otimme ulkona yhteiskuvia ja näin. Oli aika lähteä bussilla tien päähän leirintäalueelle niin meikät jäi sinne juttelemaan.
Pitkän pohdinnan jälkeen päätimme lähteä meijjän mökille seuranamme Oscar,Nils,Johan ja Gustav. Mukavia hetkiä oli poikien kanssa ja ne jäävätkin elämään muistoissa.

Pojat viihtyivät seurassamme yli puoli tuntia, kunnes heidän piti lähteä. Poikien lähdön jälkeen noin ennen kahtatoista lähdimme minä,Tytti,Lassi,Riitta ja Anne kävelemään leirintäalueen laskettelurinteen huipulle ja siellä oli kivaa. Suunnistimme alas ja menimme Statoilille ostamaan loppurahoilla ruokaa.
Tuntiin sitten ennen kahta kämpille ja jutusteltiin siinä Riitan, Lassin ja Annen kanssa. Tytti meni nukkumaan ja Miiakin oli nukkumaisillaan. Anne lähti nukkumaan omaan mökkiin hiukan myöhemmin ja jatkoimme kortinpeluuta Riitan ja Lassin kanssa. Pelattiin pullonpyöristä ja mukavaa oli :D
Riitta häippäs nukkumaan ennen viittä ja minä ja Lassi oltiin enään hereillä meijjän mökistä. Eihän me sitten alettu nukkumaan, pelleiltiin. Heiteltiin mun duracelpupupehmolelua sängyistä toiseen. Lassi kerrossängyn yläosasta mun ja Miian kerrossängyn alaosaan. Tyttiäkin härnättiin siinä samalla. Mukavaa oli. Muutakin sitten pelleiltiin, kutittelin poikaa jaloista ja painittiin mun sängyllä. Hullua touhua oli.

Porukka sit heräs seitsemän jälkeen eikä oltu Lassin kanssa nukuttu hetkeäkään :DD Aika hassua. Aamupalalla käytiin yhdeksältä ja linja-auto starttas siinä sitten puoli yhdeltätoista.

tätä olen tehnytMaanantai 22.05.2006 17:07

34:47 muaha.

Tällä hetkellä...
[x] on nälkä
[x] väsyttää
[] on krapula
[] musiikki soi
[] tv on päällä
[x] joku puhuu
[] huoneessa on jokin eläin
[] joku tiirikoi varmaan ovea...
[] on viikonloppu
[] olen pirteä kuin peipponen
[] on kylmä
[] on kuuma
[x] joku asia ärsyttää
[] olet yksin
[x] olet yleisellä koneella

Pitäisi...
[] siivota
[x] laittaa ruokaa
[x] käydä kaupassa
[] katsastaa auto
[] maksaa laskuja
[x] etsiä elämä
[x] päästä rantakuntoon (vaikkakin mahdotonta)
[] heittää kannat kattoon
[x] lukea jokin kirja loppuun
[] lähettää sähköpostia
[x] laittaa uusia kuvia galleriaan
[] ostaa kissanhiekkaa
[] viedä koira lenkille
[] mennä nukkumaan
[x] vähentää koneella istuskelua
[] tehdä remonttia
[] mennä parturiin
[] hyppiä tasajalkaa

Sinulla on...
[x] vaal.pun vaatteita
[x] julkkisten nimikirjoituksia
[] Kirkan levy
[] Kaj Stenvallin tauluja
[] ruoska
[] leipää
[] sähkölasku maksettu
[x] käsiraudat
[x] epämääräisiä esineitä
[] nahkatakki
[x] sohvakalusto
[] Arabian astioita
[x] kummilusikka
[x] hiirimatto
[x] kenkäfetissi
[] Nalle Puh-pehmo
[XxXxX] aina nälkä ja KAUHEA jano!
[x] pakkomielteitä
[x] suuret suunnitelmat
[] komeat näköalat
[] kaakaoriippuvuus
[x] fanipaita
[] todella iso ego
[x] digikamera
[] koira
[x] äiti
[x] rumat verhot
[] tölkkikokoelma ( Ei mitään tyhjiä tölkkejä )
[] murtunut joskus käsi/jalka
[] poistettu alimmat kylkiluut
[] BC-ajokortti
[] pupukorvat
[x] jättiarskat
[] Lamina-tarra
[x] hulluja sukulaisia
[x] järjettömiä ideoita
[] suklaata
[] kirves
[x] aapinen
[] makuuhuonekarsastus
[] säkkituoli
[x] muki, jossa on nimesi
[] pitkät päällä

Tänään olet...
[x] herännyt
[x] saanut jotain aikaiseksi
[] käynyt kaupassa
[x] nähnyt äidin tai isän
[x] nähnyt kaverisi
[] ryypännyt
[] tervannut keuhkojasi
[] syönyt salaattia
[] ajanut ylinopeutta
[] hajottanut jotain
[] KONKELOINUT!
[x] ollut jossain juhlissa/menossa sellaisiin
[x] meikannut
[x] korjannut jotain
[x] puhunut yksiksesi
[x] kiroillut
[x] käynyt ulkona
[] voidellut leipää

torrrstai - aivan kivaTorstai 18.05.2006 17:35

Todellakin. Tänään on kiva päivä. Whiii ! Osittain senkin takia, että sain tietää "noin" arvon, minkä saan fysiikankokeesta. Eli kasi tulossa. Joka olis aivan huippua. Mulla oli se ainoana seiskana joulutodistuksessa ja nyt viime kokeet on menneet kasiksi jokainen, eli voin huokaista helpotuksesta!

Jooo. Siksi tämä päivä on periaatteessa YLIKIVOIN niin on se, että mulla on tänään hiusten värjäys ja leikkaus! Sitä oon oottanu jo ajanvarauksesta alkaen, eli puoli toista kuukautta. Vaalennan aion. Eli toi tyvi ja koko paska. Jos mulla jää nuita latvojen ruskeaa, niin leikkaan ne pois. Olen 99% varma. Jos siitä ei tulisi nääs kovin lyhyt. Haluan blondit. Ja olen halunnut jtn uutta päähän. Paitsi että viime kerralla leikkasin sen yli 10cm niin oli siinä jo muutosta.

Eli kahden ja puolen tunnin päästä on se koko höskä, enkä malta odottaa ! Nyt alan väkertämään ruotsin projektia. ADIOS!

sssssssssssoiva taloPerjantai 12.05.2006 16:15

joo. Tänään esiinnyttiin Soivassa Talossa, jee!

Ei siitä sen enempää. TÄNÄÄN lähdetään Panu,minä Jenni ja Jiri (varmaan viel yks kans) ajelemaan Ouluun. Mennään kattomaan Jivan keikkaa waldaan. Vähänkö siitä tulee kivaaa. Tulen khyllä olemaan aivan poikki sitten kun tullaan kotia. eh.

Huomenna pitäisi sitten lähtä Kempeleeseen shoppailemaan Zeppeliiniin kevätjuhlavaatteet. Vähän huibbua. Sitten päivällä mennä lenkille ja illalla kai Parer Nosterin keikalle :)
Sunnuntaina mennään mummulle ja peksu tulee meille myöhemmin. sellainen viikonloppu tulossa!

6 yötä kun on kampaaja. HAA! Peksu tulee meille kohta jossain vaiheessa, yea ! <3