IRC-Galleria

Heja SVERIGE!Maanantai 29.05.2006 19:02

Ah. Eilen palasin takaisin ihanaan Suomeeen.

Eli jos et tiedä, niin viime torstaina lähdimme orkesterimme kanssa Skellefteåån, Ruotsiin.

Torstaina saavuimme perille n. puoli kuuden maissa (Suomessa kello tuntia edellä) ja saatiin saatiin mökki. Alkuperäinen idea oli, että minä, Tytti ja Miia asutaan samassa mökissä. Aluksi saimme 2-hengen mökin mutta vaihdoimme sitten mökkiä. Saimme Granbo nimisen suloisen pikkumökin ja sinne asutuimme sunnuntaihin asti. Seuraamme liittyi Lassi, joka jäi asumaan kanssamme Granboon. Mökkerössä ei ollut hanaa tai suihkua tai vessaa, niin piti aina kävellä huoltorakennukselle tekemään tarpeitaan.

Torstaina emme sitten muuta tehneetkään kuin pelasimme pari erää mölkkyä ja söimme makkaraa ja leipää. Tein tyylikkään kaatumisen ulkotuoliin ja rojahdin suoraan kyljelleni. Siinä häpeissäni eräs mies nosti minut ylös ja kaikki orkesterilaisemme kauhistelivat ja tuijottivat minua. Nolona sitten kerroin ettei sattunut yhtään ja ei siinä mitään. Kyllä sitten myöhemmin huomasin polveni auenneet. arg :D Sinä yönä sitten pelattiin mökissä ristiseiskaa ja juteltiin kaikkea mahdollista laidasta laitaan. Neljältä sitten pistettiin nukkumaan.

Perjantaina herättiin "virkeinä" puoli kahdeksan ja aamupalalle suunnattiin yhdeksältä. Sieltä sitten lähdettiin kiertoajelulle ja kierreltiin ummet ja lammet. Vierailtiin myös jossakin kirkossa joka oli sairaan upee ja värikässssss.
Lähdettiin sitten ajelun jälkeen Musik Skolaniin reeneihin ja siellä sitten oltiin. Lounas oli 15:00 ja tämän jälkeen lähdettiin shoppailemaan.
Shoppailu olikin parasta. Mentiin kaupunkiin kävellen Miian,Tytin ja Lassin kanssa. Noin puolitoista tuntia me sitten shoppailtiin. Kiertelin kaupunkia Lassin kanssa ja todella hauskaa olikin. Löydettiin vähän kaikkea kivvaaa.
Kuudelta olikin reenit sitten Skellefteån bändin kanssa. Hyvin se meni. Tutustuin sitten Oscariin, joka soitti samaa stemmaa kanssani pasuunassa ja istui vieressäni. Keskusteltiin siinä kaikesta, tietty myös jäkiksestä ja euroviisuista.
Illalla sitten nälissämme oltiin ja mentiin aikaisin nukkumaan, jopa 12.
Käytiin yöllä sitten lassin kanssa pissalla huoltorakennuksessa ja paleltiin. =DD

Lauantaina sitten herättiin taas reippaina suihkuun. Aamupalalla käytiin 9:ltä ja suunnattiin yhdeltätoista kaupunkiin kuuntelemaan Skellefteån nuorisobändiä ja aikuisbändiä sekä meijjän raahen oktettia. Ei me paljon kuunneltu, shoppailtiin taas Lassin kanssa tuliaisia kotia ja otettiin mitä hullumpia kuvia :DD
Lounaalle suunnattiin 13:30 ja yhteisharjoituksiin ruotsalaisten kanssa kolmelta. Hyvin siellä meni, vaikka soitin temppuili hiukan.
Sitten se suuri H-hetki oli seitsemältä kun oli konsertti Skellefteålaisten kanssa. Oman orkesterin biisit meni hyvin, mutta taas yhteisbiisit meni aika jänskästi. Ehdin hukata nuotit ja soitin Oscarin nuoteista. Oli häpiä selittää, että hukkasin ne viidessä minuutissa :D Katsomo oli harmillisesti hiukan tyhjä, mutta kyllä silti keikka onnistui hyvin.
Illallinen oli sitten joskus puoli yhdeksän. Ruoka oli aika paskaa, mutta seura oli "maittavaa". Soitimme ruokailun jälkeen vittuiluksi ruotsalaisille Lordia ! Oli upiaa. Jutustelimme ruottalaisten "poikien" kanssa ja mukavaa oli. Otimme ulkona yhteiskuvia ja näin. Oli aika lähteä bussilla tien päähän leirintäalueelle niin meikät jäi sinne juttelemaan.
Pitkän pohdinnan jälkeen päätimme lähteä meijjän mökille seuranamme Oscar,Nils,Johan ja Gustav. Mukavia hetkiä oli poikien kanssa ja ne jäävätkin elämään muistoissa.

Pojat viihtyivät seurassamme yli puoli tuntia, kunnes heidän piti lähteä. Poikien lähdön jälkeen noin ennen kahtatoista lähdimme minä,Tytti,Lassi,Riitta ja Anne kävelemään leirintäalueen laskettelurinteen huipulle ja siellä oli kivaa. Suunnistimme alas ja menimme Statoilille ostamaan loppurahoilla ruokaa.
Tuntiin sitten ennen kahta kämpille ja jutusteltiin siinä Riitan, Lassin ja Annen kanssa. Tytti meni nukkumaan ja Miiakin oli nukkumaisillaan. Anne lähti nukkumaan omaan mökkiin hiukan myöhemmin ja jatkoimme kortinpeluuta Riitan ja Lassin kanssa. Pelattiin pullonpyöristä ja mukavaa oli :D
Riitta häippäs nukkumaan ennen viittä ja minä ja Lassi oltiin enään hereillä meijjän mökistä. Eihän me sitten alettu nukkumaan, pelleiltiin. Heiteltiin mun duracelpupupehmolelua sängyistä toiseen. Lassi kerrossängyn yläosasta mun ja Miian kerrossängyn alaosaan. Tyttiäkin härnättiin siinä samalla. Mukavaa oli. Muutakin sitten pelleiltiin, kutittelin poikaa jaloista ja painittiin mun sängyllä. Hullua touhua oli.

Porukka sit heräs seitsemän jälkeen eikä oltu Lassin kanssa nukuttu hetkeäkään :DD Aika hassua. Aamupalalla käytiin yhdeksältä ja linja-auto starttas siinä sitten puoli yhdeltätoista.

tätä olen tehnytMaanantai 22.05.2006 17:07

34:47 muaha.

Tällä hetkellä...
[x] on nälkä
[x] väsyttää
[] on krapula
[] musiikki soi
[] tv on päällä
[x] joku puhuu
[] huoneessa on jokin eläin
[] joku tiirikoi varmaan ovea...
[] on viikonloppu
[] olen pirteä kuin peipponen
[] on kylmä
[] on kuuma
[x] joku asia ärsyttää
[] olet yksin
[x] olet yleisellä koneella

Pitäisi...
[] siivota
[x] laittaa ruokaa
[x] käydä kaupassa
[] katsastaa auto
[] maksaa laskuja
[x] etsiä elämä
[x] päästä rantakuntoon (vaikkakin mahdotonta)
[] heittää kannat kattoon
[x] lukea jokin kirja loppuun
[] lähettää sähköpostia
[x] laittaa uusia kuvia galleriaan
[] ostaa kissanhiekkaa
[] viedä koira lenkille
[] mennä nukkumaan
[x] vähentää koneella istuskelua
[] tehdä remonttia
[] mennä parturiin
[] hyppiä tasajalkaa

Sinulla on...
[x] vaal.pun vaatteita
[x] julkkisten nimikirjoituksia
[] Kirkan levy
[] Kaj Stenvallin tauluja
[] ruoska
[] leipää
[] sähkölasku maksettu
[x] käsiraudat
[x] epämääräisiä esineitä
[] nahkatakki
[x] sohvakalusto
[] Arabian astioita
[x] kummilusikka
[x] hiirimatto
[x] kenkäfetissi
[] Nalle Puh-pehmo
[XxXxX] aina nälkä ja KAUHEA jano!
[x] pakkomielteitä
[x] suuret suunnitelmat
[] komeat näköalat
[] kaakaoriippuvuus
[x] fanipaita
[] todella iso ego
[x] digikamera
[] koira
[x] äiti
[x] rumat verhot
[] tölkkikokoelma ( Ei mitään tyhjiä tölkkejä )
[] murtunut joskus käsi/jalka
[] poistettu alimmat kylkiluut
[] BC-ajokortti
[] pupukorvat
[x] jättiarskat
[] Lamina-tarra
[x] hulluja sukulaisia
[x] järjettömiä ideoita
[] suklaata
[] kirves
[x] aapinen
[] makuuhuonekarsastus
[] säkkituoli
[x] muki, jossa on nimesi
[] pitkät päällä

Tänään olet...
[x] herännyt
[x] saanut jotain aikaiseksi
[] käynyt kaupassa
[x] nähnyt äidin tai isän
[x] nähnyt kaverisi
[] ryypännyt
[] tervannut keuhkojasi
[] syönyt salaattia
[] ajanut ylinopeutta
[] hajottanut jotain
[] KONKELOINUT!
[x] ollut jossain juhlissa/menossa sellaisiin
[x] meikannut
[x] korjannut jotain
[x] puhunut yksiksesi
[x] kiroillut
[x] käynyt ulkona
[] voidellut leipää

torrrstai - aivan kivaTorstai 18.05.2006 17:35

Todellakin. Tänään on kiva päivä. Whiii ! Osittain senkin takia, että sain tietää "noin" arvon, minkä saan fysiikankokeesta. Eli kasi tulossa. Joka olis aivan huippua. Mulla oli se ainoana seiskana joulutodistuksessa ja nyt viime kokeet on menneet kasiksi jokainen, eli voin huokaista helpotuksesta!

Jooo. Siksi tämä päivä on periaatteessa YLIKIVOIN niin on se, että mulla on tänään hiusten värjäys ja leikkaus! Sitä oon oottanu jo ajanvarauksesta alkaen, eli puoli toista kuukautta. Vaalennan aion. Eli toi tyvi ja koko paska. Jos mulla jää nuita latvojen ruskeaa, niin leikkaan ne pois. Olen 99% varma. Jos siitä ei tulisi nääs kovin lyhyt. Haluan blondit. Ja olen halunnut jtn uutta päähän. Paitsi että viime kerralla leikkasin sen yli 10cm niin oli siinä jo muutosta.

Eli kahden ja puolen tunnin päästä on se koko höskä, enkä malta odottaa ! Nyt alan väkertämään ruotsin projektia. ADIOS!

sssssssssssoiva taloPerjantai 12.05.2006 16:15

joo. Tänään esiinnyttiin Soivassa Talossa, jee!

Ei siitä sen enempää. TÄNÄÄN lähdetään Panu,minä Jenni ja Jiri (varmaan viel yks kans) ajelemaan Ouluun. Mennään kattomaan Jivan keikkaa waldaan. Vähänkö siitä tulee kivaaa. Tulen khyllä olemaan aivan poikki sitten kun tullaan kotia. eh.

Huomenna pitäisi sitten lähtä Kempeleeseen shoppailemaan Zeppeliiniin kevätjuhlavaatteet. Vähän huibbua. Sitten päivällä mennä lenkille ja illalla kai Parer Nosterin keikalle :)
Sunnuntaina mennään mummulle ja peksu tulee meille myöhemmin. sellainen viikonloppu tulossa!

6 yötä kun on kampaaja. HAA! Peksu tulee meille kohta jossain vaiheessa, yea ! <3

minä minä pidän näistä:Keskiviikko 10.05.2006 23:03

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä. Kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. Jiva - Kill The Chair, Eat My Ear
2. YUP - Rankat Ankat
3. Systen Of A Down - Spiders
4. Kate Bush - Wow
5. Coldplay - Yellow
6. Slipknot - Pulse Of The Maggots
7. Jiva - Yöhön Kääntyessäni Näin


En haasta ketään.

MINÄ.OLEN.SANNAKeskiviikko 10.05.2006 22:58

Noniin. Annan sinulle kysymyksiä ja sinä käyt osoitteessa http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/
kyselemässä kysymykset oraakkelilta ja kirjoitat oraakkelin vastaukset tänne. HUOM! Saat muotoilla kysymykset haluamaasi kieleen, tyyliin tai murteeseen tai vaihtaa sana järjestystä, mutta kysymyksessä pitää olla sama juoni. Nyt
kirjoittamaan. Lopuksi haasta neljä kaveriasi tekemään saman.

1.kuinka vanha olen?
~"Sinua vanhempi, onneksi."

2.mikä olen horoskoopiltani?
~"Jonkinsoirtin eliö."

3.nimeni?
~"Tommi."

4.missä olen?
~"Hulluilla päivillä!"

5.mistä olen kotoisin?
~"Sieltä, mistä et ole vielä ymmärtänyt etsiä."

6.mikä on turhinta maailmassa?
~"Jari Litmanen ja seura on Ajax."

7.mikä on minulle arvokkainta?
~"Kaverin pettäminen."

8.miltä tunnun?
~ "Uudelta."

9.miltä maistun?
~"Maaseudulta."

10.miltä tuoksun?
~"Suolalta."

11.missä minun kuuluisi olla?
~"Mummoni arkussa."

12.mistä minut löytää?
~"Lapista."

13.missä asun?
~"Juottolan vessassa pöntön takana."

14.sukupuoleni?
~"En ole niin tyhmä, miltä näytän!"

15.miten minut tavoittaa?
~"Kaikki mitä kovaa puhutaan."

16.kuka on minulle tärkein?
~"Jaskan Grillistä eräs Jaska."

17.mikä minä olen?
~"Olet Rooman keisari."

18.miltä minä näytän?
~"Raudalta, mutta ethän vuoda tätä eteenpäin?"

19.mikä minun kuuluisi olla?
~"Se vähä riippuu miltä kantilta asiaa katsoo."

uutta uuttaPerjantai 05.05.2006 01:33

wöööööu. Kirjoittelen tässä ajankuluksi. On mainoskatko menossa 4400 sarjassa. On ihan mukavan oloinen ohjelma !

Mulla kuuluu hyvää, kiitos kysymästä. Tai no, en nyt ihan tiedä. Huomenna on matikankoe. Tänään en jaksanut enään lukea, kun eilen tein tehtäviä lähes kaksi tuntia. Aamulla herään aikasin ja lasken taas tehtäviä ja kertaan. Jos vaikka ihan hyvä numero tulisi.

Huomenna meen Panun ja Massin kanssa kiinalaiseen syömään. Toivottavasti siellä on hyvää mussua ! <3 Sitten illalla kesikselle jälleen taas.

Ah. Mennään viikon päästä viikonloppun äidin ja Lauran kanssa Zeppeliiniin shoppailemaan kevätjuhlavaatteet. Toivottavasti löytyy kivat, olen nääs oottanu niiden ostamista kuin kuuta nousevaa.

Kestääpäs nuo mainoskatkot kauan :o viis minuuttia jo, ja vielä mainoksia pukkaa.
ääää. Ei vieläkään ala. voi pylly.

Nyt alkaa taas jumalaton koerumpa. mutta nyt. JATKUU! MOI!

ELOKUVIA!Keskiviikko 03.05.2006 18:31

Jokainen katsoo elämänsä aikana monta elokuvaa. Tässä on listattu elokuvia. Katso montako niistä olet katsonut !

() Rocky Horror Picture Show
() Grease
(1) Pirates of the Caribbean
() Boondock Saints
() The Mexican
() Fight Club
() Starsky and Hutch
() Blazing Saddles
() Airplane
(2) The Princess Bride
() Young Frankenstein
() AnchorMan: The Legend of Ron Burgandy
() Napoleon Dynamite
() Saw
() White Noise
() White Oleander
() Anger Management
() 50 First Dates
() Jason X
(3) Scream
(4) Scream 2
(5) Scream 3
(6) Scary Movie
(7) Scary Movie 2
(8) Scary Movie 3
(9) American Pie
(10) American Pie 2
(11) American Pie Wedding
() American Pie Bandcamp
(12) Harry Potter
(13) Harry Potter 2
(14) Harry Potter 3
(15) Harry Potter 4
(16) Resident Evil
(17) Resident Evil 2
() The Wedding Singer
() Little Black Book
() The Village
() Donnie Darko
(18) Lilo & Stitch
() Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch
(19) Finding Nemo
() Finding Neverland
() 13 Ghosts
(20) Signs
() The Grinch
(21) Texas Chainsaw Massacre (The Original)
() White Chicks
(22) Butterfly Effect
(23) 13 Going on 30
(24) I, Robot
() Dodgeball: A True Underdog Story
() Universal Soldier
() Lemony Snicket's A Series Of Unfortunate Events
() Along Came Polly
(25) Deep Impact
() KingPin
() Never Been Kissed
(26) Meet The Parents
(27) Meet the Fockers
() Joe Dirt
(28) A Cinderella Story
(29) The Terminal
() The Lizzie McGuire Movie
(30) Passport to Paris
() Dumb & Dumber
() Dumb & Dumberer
() Final Destination
() Final Destination 2
(31) Halloween
(32) The Ring
(33) The Ring 2
() Harold & Kumar Get the Munchies (H&K go to white castle)
() Practical Magic
() Chicago
(34) Ghost Ship
(35) From Hell
(36) Hellboy
(37) Secret Window
() I Am Sam
() The Whole Nine Yards
(38) The Day After Tomorrow
() Child's Play
(39) Bride of Chucky
() 10 Things I Hate About You
(40) Just Married
(41) Gothika
() Nightmare on Elm Street
() Sixteen Candles
() Remember the Titans
() Coach Carter
(42) Bad Boys
() Bad Boys 2
() Joy Ride
(43) Se7en
(44) Oceans Eleven
() Ocean's Twelve
() Lone Star
() Predator
() Predator II
() Independence Day
() Cujo
() A Bronx Tale
() Darkness Falls
() Christine
(45) E.T.
(46) Children of the Corn
() My Boss' daughter
() Maid in Manhattan
() Frailty
() Best Bet
(47) How to Lose a Guy in 10 Days
() She's All That
() Calendar Girls
() Sideways
(48) Mars Attacks
() Event Horizon
(49) Ever After
() Forrest Gump
() Big Trouble in Little China
(49) X-Men
(50) X-men 2
(51) Spider-Man
(52) Spider-Man 2
() Sky High
() Jeepers Creepers
() Jeepers Creepers 2
(53) Catch Me If You Can
(54) The Others
(55) Freaky Friday
() Reign of Fire
(56) Cruel Intentions
(56) The Hot Chick
() Swimfan
() Miracle
(57) Old School
() The Notebook
() K-Pax
(58) Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
(59) Lord of the Rings: The Two Towers
(60) Lord of the Rings: The Return of the King
() A Walk to Remember
(61) Boogeyman
(62) Hitch
() The Fifth Element
(63) Star Wars Episode I The Phantom Menace
(64) Star Wars Episode II Attack of The Clones
(65) Star Wars Episode III Revenge of The Sith
(66) Star Wars Episode IV A New Hope
(67) Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
() Star Wars Episode VI Return of The Jedi
() Troop Beverly Hills
(68) Swimming with Sharks
() Airforce One
() For Richer or Poorer
(68) Trainspotting
(69) People Under the Stairs
() Blue Velvet
(70) Sound of Music
(71) Parent Trap
() Parent Trap Re-make
() The Burbs
(72) The Terminator
(73) Terminator 2
(74) T-3
() Empire Records
() SLC Punk
() Meet Joe Black
(75) Nightmare Before Christmas
() The Silence of the Lambs
(76) Red Dragon
(77) Sleepy Hollow
() I Heart Huckabees
(78) 24 Hour Party People
(79) Blood In Blood Out
(80) Neverending Story
() Bedazzled
(81) Ran
() Schindler's List
(82) 2Fast 2 Furious
(83) the grudge
(84) save the last dance
() Father of The Bride
(85) The Crow (In Memory Of Brandon Lee)
() The Blair Witch Project
() About a boy
() Interview with the vampire
() The longest yard
(86) Ace Ventura: when nature calls
(87) Ice Age
() Captain Yellowbeard
() Monthy Python's Life of Brian
(88) pretty woman

Terppa ! olen 15,70wee ! kohta kuustoista, eh. Vappu on ollu mula aivan ihana<3

KATTOKAAS TÄÄ:
MEITTI ON PELANNUT HUHTIKUUSSA LENTISTÄ BIITSIL!
Khyllä aivan totta. Tänään oltiin pienellä porukalla pallottelemassa hiekalla ja voi ko oli kivaa !
Tuli hirvee hinku pelata biitsiä, ah <3

Perjantai oli kiva, lauantai oli kivoin ja sunnuntai oli kivakiva ! Eli vappuni on mennyt erittäin hyvin, paitsi. En ole tehnyt yhtään vielä musan lopputyötä *viheltää*

Olen nyt aivan väsy. purrrrrrrr ! mulla on ikävä Emmaa (psst. toivottavasti luet tän ;D )

Sitten ööö. JOO! kuukausi peruskoulua, jeah.

Haa !Lauantai 22.04.2006 11:38

Leviltä on päästy hengissä tiistaina joskus kello 13 aikaan. ha ! oli ihan paras reissu. Vaikka Emma toisin väitti, niin khyllä mää kestin sitä viikon ajan. Ja olisin kestänyt kauemminkin.

Noh. Mulle kuuluu hyvää. Tai no. Viikkon sitten perjantaina mulla tuli kunnon flunssa siellä Levillä, ja se khyllä on jo osittain parantunut, mutta nenä on vielki tukos ja ääni painuksissa. Ei se sinänsä haittaisi, mutta kun nyt tämä viikonloppu on orkesterileiriviikonloppu ja pitäisi soittaa jumalattomasti :D
Ensinnäkin, tänään soitellaan 10-17, välissä on tietty taukoi ja ruokakin, mutta helkutisti siinä tulee tunteja, jolloin pitäisi töräytellä. Huomenna soitetaan sitten 12-15 ja 17 on iso konsertti. hui. Olen muutenkin ihan tukos, että ei siinä =D

Mutta mainita voin, että ensi viikonloppu on vapaa ! Ei mitään menoja ole. Tai ainakaan ole sovittu. Tai yksi on sovittu. Pekalle menen pitkästä aikaa, ah<3 Olihan poika meillä eilen, mutta nih siis niin !

Musan lopputyö pitäisi palauttaa ensi viikolla *viheltää* Oon mä sitä onneks alotellu. Yks sivu jo valmis ;>

Mutta nyt lähden meikkaamaan, puol kymmenen pitää olla liikenteen Raahen saliin.

tsau !