IRC-Galleria

blondit mökilläTiistai 20.06.2006 14:55

Haa. Heipparallaa taas ! Sanna on nyt aivan poikki. Oli aika kiva päivä eilen. Tai siis oli tosi mukava :) Tuli tehtyä aivan sikana kaikkea, nyt kun jälkeenpäin muistelee.

Ensinnäkin. Lähettiin eilen aamulla yhdeksältä ajelemaan Katin,Janin sekä Janikan&Ellan kanssa Ouluun. Hitto oli ahasta siellä autossa, oli ppppperse ihan puutunu ku päästiin madetojalle parkkipaikalle. Sain ilmoitettua itseni kouluun, pari lappua täytin ja tälleen. En saanutkaan Venäjää otettua uutena b3 kielenä. niisk :( Jotenkin tyhmästi siel ne. No, mä otin italian ! Mitähä siitäki tulee? 8D

Kävin Virvan kanssa pitsabuffetissa, meillä oli mukavaa =DD Hölötettiin kaikkee. Käytiin käppäseen lukiolla tsiikaamassa ykkösluokkalaisten ryhmät. Aika hyviä yhdistelmiä siellä oli :) Jokainen meijjän luokkalainen pääs ihan hyvälle luokalle, paitti ossi joutu 1a ryhmään, jossa ei ollu muistaakseeni yhtään meijjän koululaista ja anu u joutu 1e, jossa ei oo yhtään meijjän luokkalaista. Mutta jos Anu siel pärjää, kuten se varmaan tekeekin. Kun onhan raahen lukio luokaton opiskelupaikka ! =D

Mun seikkailut ei vielä tähän loppuneet. Massia aloin viiden jälkeen ja mentiin Lassille jutusteleen. =D siellä viihdyttiin melkeen kaks tuntia ja sit lähettiin vielä Matiaksen kanssa kiertelemään vilppua ( en koskaan tiennyt, että se on Vilpunkangas [olikohan se ees vilpunkangas])

Sitten kahdeksan maissa Anu tuli meille ja lähettiin kaupassa käymään ja suunnistimme meijjän mökille, joka sijaitsee pikkulahden tiellä, ihan siinä vieressä sitä risteystä, josta käännytään pikkulahen parkkipaikalle ! Siellä me pidettiin kivaa, Pekkakin kävi siel. Oli tosi mukavaa !

Aamulla, nukuttuamme viisi tuntia (pistettiin nukkumaan 3, ja sit herättiin 8!) aloimme siivoo kämppää ja mentiin ennen yhdeksää pikkulahdelle uimaan. =D WE DID IT! me uitiiin ! Se oli kylymää vettä, mutta oli parasta ! :))

Noniiin. Nyt on käsitelty suurinpiirtein eilinen päivä. Khyllä näytti tapahtuvan kaaikkee =DD

Nyt lähden Anulle, meen kattoo sinne leffaa ja ja sit mennään kaupungille kattelee vaatteita (: TSAU!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.