IRC-Galleria

viikonloppuLauantai 14.01.2006 13:48

Ensimmäinen kouluviikko takana ^_________^ Ja se onnistuikin ihan mukavasti. Ainakin luulen niin. =D

Eilen tuli sitten käytyä teoriassa, ja yllätyksekseni olin saanut musiikinteorian kokeesta täydet. Ja keväällä on taas koe, ja kaikki pisteet lasketaan yhteen jne ^^ Olin iloisesti yllättynyt.
Myöhemmin sitten menin Pekalle ja oli kivaa<3 Sen jälkeen suunnistin kesikselle ja siellä oleskelin tunti ja risat. Lähdin kotia mesettään ja katsomaan vapaapainia. (tässä kohdassa ihmiset räjähtävät nauruun, kun huomaavat seuraavani vapaapainia =D)

Tänään Mariannen kanssa mennään SalSan lentispeliin. eturiviin tietty. Että saa arvioida pelaajien taitoja ja jotain muutakin ;>

Kaipaan kovasti, että tulisi pääsiäinen. Pääsisin viettämään viikon Emman kanssa Levillä<3 Kyllä se nopeasti tulee. Ja hauskaa varmasti tulee olemaan. Etenkin kun kumpikaan ei ole ennen lasketellut 8) niin joo. Minä ehkä laskettelen ekan kerran JO 2.3 kun mennään koulun kanssa Vuokattiin.

Toinen asia jota kaipaan on kesä. Viime kesä oli vain loistokkain ja muutenkin aivan <3 Tulevasta kesästä tulee varmasti ainakin yhtä ihana! Provinssi 06 odottaa minua,Airia,Satua ja Monaa - toivon mukaan. Väkisin me sinne mennään. heh.
Ja biitsi! lentiksen pelaaminen kuumalla on just <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.