IRC-Galleria

senza_limiti

senza_limiti

Rakastunut Roomaan

TALVIko?Sunnuntai 19.11.2006 20:26

Ei täällä oo lunta maassa! Ei täällä oo pakkasesta tietoakaan! Vitsi.. Vielä tänäänki istuin partsilla toppi päällä nauttimassa marraskuisesta auringosta.
Elämä täällä on raiteillaan. Töissä mennään jo tukka putkella ja kavereiden kanssa henkaillaan ja kehitellään kaikkea hauskaa. Elämä kulkee.. Antaa sen mennä vaan!
Kuntosalin oon löytäny ja sinne on kiva mennä purkaa energiaa.. Tietenkin ensin käydään Rocon kanssa happihyppelyllä sellasessa laaksossa. Mulla on hullun maine täällä kun salilla laitan tankoon 5kg painot ja lounastauolla hypin pihalla t-paita päällä ja salilta tuun hiukset kosteina. Nää naikkoset ku ei oikein uskalla kokeilla salilla tai jumpassa rajojaan. Jos ei jaksa nii vaihtaa kevyempään! Vai? Kyllä on muuten Elmeri joutunut kouluun.. Täällä nää on kaikki aina niin huoliteltuja ja viimesen päälle laitettuja. Kampaajalla on kiva käydä vaan pesettää ja laittaa hiuksia. Eilen olin siinä leikissä mukana ja olihan se ihan hauskaa.
Vettä ei muuten oo tullut vähään aikaan ja nyt vasta on tippunu viimesetkin lehdet puista. Ma va? Ihan kun ois suomen elo-syyskuun vaihde. On kuulema tgalvi nyt myöhässä. Mielenkiinnolla odotan millanen tää näiden talvi on? Sen jo tiedän että ilmasto on kosteampi.

hahhaaaa.. Mä repäsin ja ostin saappaat itelleni! Tiedä ikinä mihin sitä joutuu. Ei mitään paineita, mutta pikkujoulut lähestyy.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.