IRC-Galleria

senza_limiti

senza_limiti

Rakastunut Roomaan

VOIHAN PYHÄ PAAVI!Perjantai 08.12.2006 22:41

Kaikkea sitä ihminen joutuu kestämään. Ensin on suomen kansan verran italalaisia osottamassa mieltä.. Onneksi ehdin pois jaloista...

Tänään oli vuorossa Paavin tapaaminen. Espanjalaiset portaat olivat ääriään myöten täynnä ja meikäläinen porskutteli yhdelle kävelykadulle, joka oli siististi aidattu ja jota vartioivat ah niin hyvännäköset Carabinierit ;)

Kyllä siinä iloa riitti kun ensin katua asteli valtion päämiehiä ja hieman perässä tuli itse PAAVI, joka sitten auton katolta perinteisesti huiskutteli. Sattupa vielä pysähtymään suoraan siihen meikäläisen eteen.. Kas kummaa ja nunnat laulo hoosiannaa! Toivottavasti edes yks kuva onnistu... Myöhemmin purkauduttuani muurahaispesästä odottelin bussia, jota ei siis kuulunut yllättäen... Ennen ku tajusinkaan vanha ystäväni PAAVI hurautti taasen siihen eteen... Tosin nyt välimatka oli kasvanut siihen 2 metriin. Ekalla kerralla se oli sen metrin.

Että sellasta.. Satuin näkemään myös ku musta mies nyysi lompakon.. kassit siis kiinni hyvät ihmiset!!! 2 viikkoa jouluun ja sitten kyllä riemua riittää. :)

Oikein hyvää joulun odotusta kaikille rakkaille, ketä käy tätä vilasemassa!!! Haleja paljon!

Toivottelee Ullapullaksi paisunut elmeri.. kiitos Panettonen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.