IRC-Galleria

senza_limiti

senza_limiti

Rakastunut Roomaan

elämää ei sen enempää..Maanantai 29.01.2007 14:26

Viikko sitten löytyi aurinkoa ja merta.. Lämpöä piisasi +20 ja risat. Oltiin sunnuntai kävelyllä Ostiassa Rocon kanssa. Ihanaa oli.. Eilen oltiin sunnuntai ajelulla maalla.. Eli vuorilla, 50km Roomasta ulkona ja oli piristävää nähdä lunta. Käytiin keskellä mettää. Ajettiin kapeeta vuoristotietä ja maasturilla, missä siis ei ollut talvirenkaita..
Mut vietiin pieneen pieneen kyläpahaseen.. Mutta mitä? Sieltä löytyi elämäni parasta ruokaa! Tryffeliravintola: Antipasteina oli tryffelimunakasta, tryffelipapuseosta, bruschetteja, missä oli metsäsieniä ja tryffeliä, paikallista salamia ja tietenkin vuohenjuustoa.
Pääruuaks oli ihan pastaa, toisella puolella metsäsieniä ja toisella puolella oli tryffelikastiketta. Pasta oli tehty käsin. Viime vuonna valmistettua viiniä ja jälkkäriksi oli pähkinäpiirakkaa ja piirakkaa missä oli välissä nutellaa. Kyllä siinä olikin syömistä!
Tänään pääsen maistamaan suklaapastaa?????

Viimeviikolla töihin ilmestyi Lino Bunfy.. Kuka? Ahaaa... Kuuluisa näyttelijä, jolla on myös sauna kotona.. Autolla tuli suoraan oven eteen.. Oikein mukava mies, todella sympaattinen ja ihana! Kyllä siinä suomalaisneidon naama paistoi kun naantalin aurinko... Ei mikään turha potilas.. Nyt vaan jänskäämään millon päästään koulutukseen Milanoon ja kuinka elämä taas kulkee, kun kämppis vaihtuu.. Alkaa elämä fyssarikommuunissa parin viikon päästä.. Aika näyttää.. Proffan kaa tehtiin suullinen soppari, että työtä riittää vielä seuraavat 10 vuotta...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.