IRC-Galleria

senza_limiti

senza_limiti

Rakastunut Roomaan

Back to homePerjantai 24.08.2007 20:35

Olipas kiva kayda hengittamassa puhdasta suomen ilmaa... Metsa elama tuli tutuksi myos meidan rakkaalle italialais ystavalle, joka tosin ei uskaltanut kayda hienossa Sant Tropez tyylisessa wc:ssa. Salmone ja poro ja puuro ja kaikki tais maistua aivan ihanalle. Parasta kylla oli kitkan viisaat.. Iho puhdistui turvesaunan voimalla... Osa rusketuksesta tais karata? Ehka alkaa taas jarki leikkaamaan????? Ehittiin me kayda laskemassa pari koskea... Raukka viiletti veneen pohjalla ja toinen persus puoliks ilmassa.... :) Kaiken kumman leikit tuli leikittya ja Rukan maisemia ihailtua maston huipulta, jonne kiivettiin 12km kavelyn paatteex sauvoilla! Aijon alkaa markkinoimaan kavelysauvoja myos taalla! Savonlinnan kautta laskeuduttiin Saimaan vesille ja kylla oma ranta paras ranta! Kaytiin saimaan kanavaristeilylla ja ihailtiin Aleksin kanssa upita hiekkaveistoksia.. Masukin on jo isontunut.. Kuka sielta saapuu? Giorgia raukka luulee edelleen syoneensa poronpapanoita... Soiko? No mulle ainakin maistu... :)

Hesassa loppu rentoutuminen ja unet... Heti hesan kierrokselle ja myyrmaen kautta ah jaalle!!! Kylla teki hyvaa ja piristi mielta.. Viela enemman ku paastiin aistimaan aitoa hesan yoelamaa.. Vaikka johtajan paikka ei ehka oo se mun juttu... jos ei "muista" paikkoja!!? Kiitos kuitenkin osallistujille! Einari taas oli elementissaan! Mita sita muuta voidaan totea? Sit kaytiin suokissa ja matka huipentui kylla Tallinnan reissuun! Kiitti maiju!!! :) Kylla siina takas tullessa oli nakit jo silmilla... sen nakee sit kuvista ku saan ne koneelle!! ;)


Kiitos siis kaikille! Taalla taas hikoillaan ja ens viikko viela on vahan rennompi ku porukat ja Vilma porhaltaa paikalle!!! Aurinko paistaa ja hiki virtaa.. Ei ois pitany laittaa pitkia housuja!!! Biksut ois paras vaihtoehto!!!
Haleja ja pusuja kaikille! Paljon aurinkoa pimenevaan syksyyn! Pian taas tavataan!!!

Siihen asti CIAO!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.