IRC-Galleria

senza_limiti

senza_limiti

Rakastunut Roomaan

huh huh!Tiistai 04.09.2007 14:39

Kylla oppaan ja tulkin rooli on rankkaa!!! Ihan otti viikko koville... No ei kai! Paljon taas sattu ja tapahtu.. Vilma oli taalla ja riemua riitti.. Arska poltti neidin saaren ja jubailtiin ah niin ihanille miehille.... Ollaan venajalta... Jotka myohemmin (seuraavana iltana) Osottautuivat meijan ravintolan jossa oltiin syomassa niin tarjoilijoiksi.. Ohhhohhh! Sanoit eilen mun pojalle, et ootte venalaisia!!??? HAH? Non ti capisco!
Helletta riitti ja perhe kauppinen taas paatti naurattaa ja repasta Ferrari kaupassa... Seuraava kuka sinne haluaa menna.... Ma voin oottaa ulkona! Ok? ;) Ruokaa... Pizzaa... Pastaa... Jaateloa tuli taas ahdettua ja Matta oli vauhdissa ku tapas isukin! Oli meilla riemua ku kaytiin Giorgian perheen kanssa syomassa. Suu oli kuiva, ku toimin taas tulkkina... :)
Nyt on arki taas alkanut.. Seuraavat 2 viikkoa, ennen ku sisko tulla tupsahtaa paikalle. Sita ennen saan oman huoneeni vihdoin valmiiksi ja ehka toi Salsa alkaa taas taipua.. Eilen tais tulla hengailtua salilla..... 4.5 tuntia! Eka vahan juoksua ja sit "muutama" tunti peraan! No ku tuli niin paljon uusia ja kivoja tunteja!!!! What can I do?
Paasen antamaan jo joitakin yksityistunteja jaalle.. Toivotaan, etta siita poiksi jotain? Ihanaa ku tanaan on "viileta" sain laittaa farkut jalkaan ja ah upouudet Puman ferrari kengat!!!!
Mut nautitaan tulevasta syksysta! Kohta taas alkaa tiukka jannitys, ku pitais pienen paketin tupsahtaa tahan maailmaan!!

Halauksia kaikille!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.