IRC-Galleria

shisei

shisei

And then there were you...

Oijoi sitä väsymyksen tilaa :DMaanantai 19.12.2005 15:36

Pidettiin eilen Raxissa uuden vuoden palaveria. Jonkinasteista väsymystä oli kyllä ilmassa, niin huonoa läppää siinä välillä lensi. ^^ Mutta kaks ja puol tuntia naurua harjottaa vatsalihaksia mukavasti... Ihmettelen kyllä että saatiin mitään aikaseks, mutta saatiin. Asiat selvillä ja hui! lähtö jo ens viikolla. Pitää ostaa tiskiharja ja -aine ja suodatinpusseja ja muistaa ottaa Scrabble mukaan. Katso Taina, muistan ulkoo! :)

Matias jakeli eilen joululahjoja. Elina sai Raxin ja mä sain Stockan joulukuusen. Jouluni on pelastettu siis. :D Ja toissayönä ostin elämäni ensimmäisen kebab-aterian. Pitää joskus testata Pizzakebab centeriä.

Pitäis mennä kaupungille jossain kohtaa. Ja Alkoon. Ja Saaralla pitää käydä. <3 Ja porukoillakin pitää käydä varmaan vielä tänään, äiti varmasti haluaa hehkuttaa reissuaan kun se eilen palas Suomeen.

Näin tänään.

Kurkku kipee jälleen... Vittusaatana. Mitkä imusolmukkeet tai rauhaset tai mitä nyt onkaan on turvoksissa. Ja minähän en PERKELE mene takasin sairaalaan ennen kun uus vuosi on ohi vaikka en sitten pystyis nielemään edes vettä. No, kyllä tää tästä. Keitän teetä. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.