IRC-Galleria

shisei

shisei

And then there were you...
Tänään kaupunkiin. Pitää ostaa vielä pari juttua että toinen viimesistä joululahjoista olis täydellinen. :) (ei, en mä ole myöhässä, vähän hidas vaan) Sitten pitää viedä Yoshinen mummolaan viideltä ja sitten äidin kanssa sirkukseen. Sitten Ylöjärvelle Tainalle ja Oskulle. Huh, taas paljon tehtävää. Kohta tulee kiirus... Kaks tuntia aikaa nyt tehdä ostokset, syödä, mennä kotiin ja pakata tavarat.

Menee hermo ihmisiin joihin ei voi luottaa. Miks helvetissä tehdä lupauksia jos niitä ei kerran osaa pitää? Ja vielä kerta toisensa jälkeen. Ja sitten ihmetellään että miksi niihin lupauksiin ei enää uskota. On se tosi kumma juttu. Eikä voida edes selittää että miksi näin, miksi koskaan ei saa mitään takaisin siitä että uskoo toista. No, eipä tartte olettaa että uskon enää. En luota. Enkä tule koskaan enää luottamaan. Ihmiset ei muutu. Jos nyt ei voi luottaa niin miks koskaan enää vois? Miettikääpä sitä.

Saara, pois sieltä suihkusta nyt! Kiire! :D
Toivottavasti uudesta vuodesta tulee kiva! Siellä voi ainakin olla ystävien seurassa rauhassa. Eikä kukaan tule haastaan riitaa tai pilaamaan tunnelmaa. :) Kiitos siitä heille. <3

"Cut my life into pieces
I've reached my last resort
Suffocation, no breathing
Don't give a fuck if I cut my arm bleeding
Do you even care if I die bleeding?
Would it be wrong, would it be right
If I took my life tonight
Chances are that I might
Mutilation out of sight
And I'm contemplating suicide"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.