IRC-Galleria

shisei

shisei

And then there were you...

Palaus.Tiistai 03.01.2006 14:53

Uus vuosi oli huippu! Paras koskaan. :)
Yritäpä pelata juomapeliä hieman humalassa ilman että saat sanoa sanaa ei, on-verbin mitään muotoja, kenenkään nimiä tai edes osoitella ihmisiä. Myöskään ei saa kiroilla eikä jossain kohtaa saanut sanoa yhtään mitään verbiä. Rangaistuksia sateli aika hyvin. ^^ Mitäpä olisin tehny ilman jätkää. :D

Yhtäkään päivää ei taidettu alottaa muulla kun kaljapullon korkkaamisella tai drinkillä. No mutta, uus vuosi on vaan kerran vuodessa! :) Ja lupasin muuten värjätä blondit tässä pian. :D Hyvähyvä minä.
Tinoja ei muistettu eikä jaksettu valaa enkä muista miltä yksikään meidän ampuma raketti näytti kun oli jotain paaaaljon parempaa tekemistä sillä välin, mutta kaipa ne hienoja oli. =)

Eilen peluutin Ylöjärvellä d&d:tä. Jei! Pitää kehittää jotain suurta juonenkäännöstä ens kerraks ettei käy tylsäks. Vaikka kai se nyt on jo aikas hämärä tarina. :D Helpottavaa on se että Matias on alkanu vähentää säännöistä vinettämistä, en mä niitä kaikkia vielä ulkoa muista! Helpottaa mun hommaani huomattavasti kun ei koko ajan tartte selitellä miks valitsi näin tai pyydellä anteeks kun unohti jonkun kohdan. Ja ehkä mäkin pikkuhiljaa opin... :)

Ens viikolla takasin arkeen ja kouluun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.