IRC-Galleria

shisei

shisei

And then there were you...

Bailabaila! ^^Keskiviikko 04.01.2006 20:03

Opintoraha tuli! Eipä siis muuta kun ensin vuokran maksu ja sitten vielä maksuun 300 euron edestä laskuja, enemmän kun koskaan ennen (hui!) ja sitten Alkoon. :D 30 eurolla juomia kassiin pelkästään mun laskuuni ja sit partypartymusisoimaan. Illalla Nite trainiin bilettään ja huomenna poikien kanssa Be-Bopiin, jei! :) Loppiaisena sitten kotona vaikka ellei parempia ideoita ala sadella.. =)
Kävin tänään apteekissakin ostamassa mm. aspiriinia.
Sitten oltiin Lahdesjärven ABC:lla syömässä ja Euromarketin pihassa vetämässä autolla rundia ja kuuntelemassa musiikkia. Meitä ei kumpaankaan paikkaan varmaan tän reissun jälkeen asiakkaiks hyväksytä. :D Mutta ei se mitään, hauskaa oli.

Odotan edelleen mielenkiinnolla yhden ihmisen yhteydenottoa kun kerta niin kiinnostaa mun asiani. Eipä oo näkyny.

Damdidam.

Rihanna - Pon de replay
<3

Palaus.Tiistai 03.01.2006 14:53

Uus vuosi oli huippu! Paras koskaan. :)
Yritäpä pelata juomapeliä hieman humalassa ilman että saat sanoa sanaa ei, on-verbin mitään muotoja, kenenkään nimiä tai edes osoitella ihmisiä. Myöskään ei saa kiroilla eikä jossain kohtaa saanut sanoa yhtään mitään verbiä. Rangaistuksia sateli aika hyvin. ^^ Mitäpä olisin tehny ilman jätkää. :D

Yhtäkään päivää ei taidettu alottaa muulla kun kaljapullon korkkaamisella tai drinkillä. No mutta, uus vuosi on vaan kerran vuodessa! :) Ja lupasin muuten värjätä blondit tässä pian. :D Hyvähyvä minä.
Tinoja ei muistettu eikä jaksettu valaa enkä muista miltä yksikään meidän ampuma raketti näytti kun oli jotain paaaaljon parempaa tekemistä sillä välin, mutta kaipa ne hienoja oli. =)

Eilen peluutin Ylöjärvellä d&d:tä. Jei! Pitää kehittää jotain suurta juonenkäännöstä ens kerraks ettei käy tylsäks. Vaikka kai se nyt on jo aikas hämärä tarina. :D Helpottavaa on se että Matias on alkanu vähentää säännöistä vinettämistä, en mä niitä kaikkia vielä ulkoa muista! Helpottaa mun hommaani huomattavasti kun ei koko ajan tartte selitellä miks valitsi näin tai pyydellä anteeks kun unohti jonkun kohdan. Ja ehkä mäkin pikkuhiljaa opin... :)

Ens viikolla takasin arkeen ja kouluun.

Kohti uusia haasteita.Perjantai 30.12.2005 14:03

Hyvät uudet vuodet! :)
Tänään kaupunkiin. Pitää ostaa vielä pari juttua että toinen viimesistä joululahjoista olis täydellinen. :) (ei, en mä ole myöhässä, vähän hidas vaan) Sitten pitää viedä Yoshinen mummolaan viideltä ja sitten äidin kanssa sirkukseen. Sitten Ylöjärvelle Tainalle ja Oskulle. Huh, taas paljon tehtävää. Kohta tulee kiirus... Kaks tuntia aikaa nyt tehdä ostokset, syödä, mennä kotiin ja pakata tavarat.

Menee hermo ihmisiin joihin ei voi luottaa. Miks helvetissä tehdä lupauksia jos niitä ei kerran osaa pitää? Ja vielä kerta toisensa jälkeen. Ja sitten ihmetellään että miksi niihin lupauksiin ei enää uskota. On se tosi kumma juttu. Eikä voida edes selittää että miksi näin, miksi koskaan ei saa mitään takaisin siitä että uskoo toista. No, eipä tartte olettaa että uskon enää. En luota. Enkä tule koskaan enää luottamaan. Ihmiset ei muutu. Jos nyt ei voi luottaa niin miks koskaan enää vois? Miettikääpä sitä.

Saara, pois sieltä suihkusta nyt! Kiire! :D
Toivottavasti uudesta vuodesta tulee kiva! Siellä voi ainakin olla ystävien seurassa rauhassa. Eikä kukaan tule haastaan riitaa tai pilaamaan tunnelmaa. :) Kiitos siitä heille. <3

"Cut my life into pieces
I've reached my last resort
Suffocation, no breathing
Don't give a fuck if I cut my arm bleeding
Do you even care if I die bleeding?
Would it be wrong, would it be right
If I took my life tonight
Chances are that I might
Mutilation out of sight
And I'm contemplating suicide"
Niin. Ja nyt on kiire kiire kiire paniikki. Miljoona asiaa tehtävänä ennen huomista, panikoin koko illan kuitenkin enkä ehdi sitten tehdä mitään.
Yoshi lähtee huomenna mummolaan kyläilemään. :) Mummo soitteli jo äsken ja kyseli, että pitäiskö viherkasvit ja särkyvät koriste-esineet laittaa jonnekin turvaan. Kehoitin tekemään niin :D Sitten huomenna äidin kanssa sirkukseen!! Ou jea! :) Pitäis citymarketissa ehtiä käydä huomenna, koska tänään en ainakaan ehdi. Mutta toisaalta sille reissulle tarvitsisin auton eikä sellaista ole käytettävissä, koska ainut mahdollinen laina-auto lähtee puolentoista tunnin päästä ajamaan kohti pohjoista. Hittohemmetti. No, pistän jonkun muun käymään siellä sittarissa mun puolestani. ^^

Kaupungilla pitäis muutenkin käydä, mutta teen sen huomenna. Tänään keskityn hoitamaan rästitöitä sun muita. Aargh!

"She sits in her corner
Singing herself to sleep
Wrapped in all of the promises
That no one seems to keep
She no longer cries to herself
No tears left to wash away
Just diaries of empty pages
Feelings gone astray

Walking through life unnoticed
Knowing that no one cares
To consume and then masquerade
No one sees her there
And still she sings "

Onni.Maanantai 26.12.2005 18:36

Onni on omistaa jotain pientä ja pehmeää ja kehräävää.
Onni on tanssia pöydällä.
Onni on juoda lämmintä teetä pakkasella.
Onni on omistaa viltti.
Onni on addiktoivat saippuasarjat iltaisin.
Onni on nauraa äänensä käheäksi.
Onni on ennätyspisteet kännykän muistipelissä.
Onni on neilikka-appelsiini roikkumassa katosta.
Onni on kuulla olevansa jollekin kulta.
Onni on olla juuri minä, juuri tässä ja juuri nyt.

*haukotus*Sunnuntai 25.12.2005 14:09

Joulupäivä. Eli siis normaalisti se päivä kun ahdetaan vielä vähän lisää jouluruokia massuun ja sitten ollaan ähkyssä vähintään tapaninpäivään asti ja ihaillaan lahjoja ja vieraillaan sukuloimassa. Minä tosin en mihkään sukuloimaan lähde, en. Istun kotona ja tuijotan seinään! :) Tänään tosin porukoilla syömässä. Ei muuten mikään ihme ettei jouluruokia syödä kun kerran vuodessa, mitään niistä. Ei nimittäin varmasti tee koko vuoden aikana taas mieli :D
Onneks kukaan ei oo sanonu sanaakaan sukuloinnista. En jaksais nyt. Pitäis laittautua ja laittaa siistit vaatteet (blaablaablaa) ja hiukset ja kaikki. Tekopyhää. ^^ Eli siis koska mihinkään ei lähdetä niin voin vaan leikkiä uudella koneellani. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta :)

Oma netti olis tietty hyvä idea.

Tahtois nähdä ihmisiä tänään! Mutta toisaalta, en näytä tällä hetkellä siltä että olisin valmistautunu astumaan ulos ovesta. :D Ooh, aamupalaa! Ehkä pian, eihän kello oo kun vasta vähän yli puolenpäivän.

Rakkaat ihmiset, ottakaa yhteyttä! <3

*poistuu irrottamaan tappelevia pikkusiskoja toisistaan*

Mul on läppäri!! *näyttää kieltä*Lauantai 24.12.2005 22:11

Jee jee. Ja System of a downin uusin levy. Ja alusvaatteita ja keittiötarvikkeita ja villasukkia ja teetä ja kaikkea mahdollista kivaa! Paljon suklaata ja niin poispäin. *hymy*
Oivoi, en tähän edes kirjota kaikkea mitä sain. ^^

Uuh, polttava DVD-asema. Ja kaikkea mahdollista, näyttö on isompi kun mun telkkarissa. Mikä ei tosin sinällään suuria vaadi. Enpä hehkuta enempää. :)

Hyvä joulu oli! Ruuat aivan ihania, saan kuulemma osan mukaan kun lähden. =) Hyvähyvähyvä *taputtaa* Pitää mennä kohta ottamaan lisää kahvia että jaksaa. Lupasin porukoiden kanssa pelata Trivial Pursuitia vielä kun mummo lähtee kotiin. Ja sitten meen kotiin lahjomaan Yoshia. Aamulla takas tänne aamupalalle ja asentaan koneeseen lisää juttuja. Tahi jotain.

Ens viikolla shopittaan lisää taas. Siiri, pitää soitella!!
Ja autoreissua pitää suunnitella joku päivä tässä. :)

Näin. Jatkan myöhemmin. ^^

My little heart little harder again...Perjantai 23.12.2005 15:41

Tee juotu. Matka jatkuu. Sekava mielentila. Päässä soi Fade to Black. Ehkä siksi koska on korvalappustereot. Tänäänkin stressisiiderille. Suunnitelma hyvä. Ei jaksa enää.

"There's no escape now,
No mercy no more.
No remorse cause I still remember
The smile when you tore me apart.

You took my heart,
Deceived me right from the start.
You showed me dreams,
I wished they would turn into real.
You broke the promise and made me realize.
It was all just a lie.
Could have been forever.
Now we have reached the end."

Hyviä sieniä!Perjantai 23.12.2005 14:22

*haukotus*
Leikkasin viime yönä kankaita kolmeen asti yöllä. Ja kymmeneltä piti nousta ylös aamulla, että ehtisin nähdä iskän ennen kun se lähtee töihin. Toi mun joululahjani, hähää, tiedänpä mikä osa siitä on! ^^ Nyt pitäis lähteä kaupungille ja Alkoon ja katsoon Saaraa ja Tomppaa ja sitten pitäis juosta takasin kotiin leikkaamaan vielä vähän lisää kankaita ja ompelemaan. Enkä varmasti oo valmis seitsemään mennessä, sori! Helvetin perkele.

Yritän miettiä mitä eilen tein, mutta ajatus ei oikein kulje. Aivan, aamulla ("aamulla", puolenpäivän aikoihin) lähdin kaupunkiin ja kävin vihdoin siellä hemmetin Eurokankaassa. 69 euroa, jumalauta! Sitten kiisin Hippos-talolle esittelemään Saaralle mun hienoja kankaita ja sitten mummolle kahville. Ihan vilpittömästi oli kiva käydä siellä kahvilla, vaikka oli mulla siinä taka-ajatuskin. Sain työnnettyä Yoshin mummolaan viideks päiväks hoitoon kun itse lähen uudeks vuodeks humputtelemaan. :) Ja sain mukaan puolikkaan leivänkin. Sitten takasin Hippos-talolle ja sieltä Saaran kanssa takas Eurokankaaseen. Lisää ostoksia, tylliä ja lankoja! Ja unohdettiin kuminauha... Sitten stressikaljalle ja -siiderille Passioniin. Oli muuten varmaan päivän rentouttavin hetki. Kiitos Saara. <3 Sitten hirveellä kiireellä Pispalaan leipoon pipareita pikkusiskojen kanssa. Mutta oon mä vaan aika pr0. Hirveessä stressissä sain organisoitua niin, että saatiin leivottua viis pellillistä pipareita vähän päälle puolessa tunnissa. Sitten kiirelähdöllä Ylöjärvellä pelaamaan. Sain itteeni pidemmän nuolen mahastani läpi, nyyh nyyh. Mutta en kuollu *näyttää kieltä* ...paitsi ihan melkeen. ^^ Sitten bussilla kotiin ja koska tyhmänä jouduin nostaan 20 euroa tililtä että sain maksettua kahden euron bussimatkan kotiin, niin poikkesin sitten Vaakon nakille ostamaan makkaraperunat. Ohhoh. Kotona siis kymmenen aikoihin ja siitä asti sitten armotonta kankaan leikkausta ja kissojen paiskomista kun ne tuli terottaan kynsiään mun vitun kalliiseen kankaaseeni. Perkele.

Näin.

En oo ehtiny edes syödä tänään vielä mitään. Juoda vettä vaan. Liian kiire koko ajan. Ens jouluna ihan varmasti piiloudun kellariin enkä tuu sieltä pois ennen kun joulu on ohi! Mulla hajoo pää. Yöllä tuli jo niin helvetillinen päänsärky etten meinannut sitten loppujen lopuksi saada ees unta kun vihdoin pääsin nukkuun. Voisin kyllä keittää teetä ennen kun lähden yhtään mihinkään, on vähän sellanen fiilish.

Mutta elämän tarkotus on 42. Eli mun pitää syödä tänään 42 levyä suklaata. Tai vaihtoehtosesti 42 tuplajuustoateriaa. Hmm, voiskohan ne jakaa... 21 suklaalevyä ja 21 tuplajuustoateriaa, hmm... Njam.

"I just need some space
to clear my head
to think about my life
with or without you

We'll find it out
We'll work it out
Give me some time
to unwide

I must confess
I'm falling apart"