IRC-Galleria

shisei

shisei

And then there were you...

Blogi

- Vanhemmat »

...Sunnuntai 30.10.2005 17:27

Juhlimiset juhlittu. Arki jatkuu... Odotan vielä mielenkiinnolla yksiä väliinjääneitä onnitteluja. Niiden luvattiin saapuvan tässä joku päivä.

Gallerian ikälaskuri viilettää. Herranjumala, 19,01. Ja pääsen Nite Trainiin sisään, jei! :) Toinen asia mitä odotan innolla on tuet ja palkka ensi viikolla. Pelkkä valo jääkaapissa alkaa jo tympiä. Paitsi että ai niin, onhan siellä avattu kissanruokapurkki! ...no thank you.

Sain eilen sovittua välini yhden rakkaan ihmisen kanssa. Se teki hyvää. Tai ehkä kahdenkin ihmisen, jos oikein tulkitsen saamiani viestejä. Helpottavaa. Loputon ikävä on loppujen lopuksi aika huono asia...

Pöf.Perjantai 28.10.2005 15:46

Pikavisiitti galleriaan. Pian kahvittelemaan sukulaisia ja vanhempia omaan ihanaan, mutta kylmään kotiin. Saa nähdä paljonko siellä on vielä ehjiä tavaroita kun Yoshi harrastelee pientä uudelleen sisustamista.. :)
Ensi yönä voisi jopa koittaa nukkua..

26.10.Keskiviikko 26.10.2005 23:25

Pääsykoe oli.. Pelottavaa. Tärisin koko haastattelun ajan ja olin ihan paniikissa. Se tyyppi takertu pieniin epäkohtiin niinkun siihen, että miksi en jatkaisi Tamkissa. Kirjoitin vastaukset kolmeensataan persoonallisuustestikysymykseen ja tein ihmeellisiä matemaattisia ja loogisia tehtäviä. Ja ihan kamalan luetun ymmärtämisen, jossa piti ymmärtää maailman oudoimpia sanoja. Mutta onneksi sain väännellä pupun rautalangasta, ja kyllä, se kuului kokeeseen! :)

Olin Siirillä teellä ja juttelemassa, oli hauskaa! :) Saarallakin kävin kattomassa Salkkarit.. :) Alan taas sosiaalistua.

Ulkona on paljon lunta. Se on kivaa. Mutta kylmä ei oo kivaa, eikä hirmu tuuli. Kävelin kaupunkiin aamulla kotoa, ja tuuli oli niin hirveä, että meinasin kaatua. Enpä onneksi sentään. Isä soitti ja sanoi ostavansa mulle imurin synttärilahjaks. <3 Vanha on toistaiseksi ainakin hieman käyttökelvoton. Ne, jotka sen ovat nähneet, tietävät. :D

Nyt siirryn kotio päin. Yoshi on ollut taas aamusta asti yksin, pitää mennä laittamaan ruokaa ja pitämään seuraa.

Herranjestas..Keskiviikko 26.10.2005 00:26

Hui tällasta! Uusia juttuja joka päivä.. en pysy kohta enää perässä.
Hmm. Koko päivä mennyt perhosia vatsassa, tänään kuulin että pääsen huomenna TASTOn pääsykokeisiin. Aikaisin herätys taas aikoihin, ja jos tällä kertaa nukun pommiin niin perkele!

Ylihuomenna olen vuotta lähempänä teini-iän loppumista. Voi kyynel! Ei tunnu yhtään siltä..

Töissä oli mukavaa. Viihdyin. Nyt lähden kotiin katsomaan vauvaani.. :)
- Vanhemmat »