IRC-Galleria

shisei

shisei

And then there were you...

Kipu.Perjantai 11.11.2005 22:08

Otsikko kertoo kaiken. Käsi ei tunnu pahalta, voisin vaikka ottaa siteenkin pois. Vaikkakaan se ei tästä tietokoneella näpräyksestä ehkä tykkäiskään ... Mutta tuo jalka tappaa mut vielä. Turha mitään Buranaakaan enää on napsia, eipä se tunnu oikeen auttavan. Tässähän nyt kärsin siihen keskiviikkoon asti, jos vaikka sillon saisin kepit. Toivottavasti.

Olin Sallalla yötä. :) Oli kivaa. Vaikka Mona yrittikin viedä multa peiton keskellä yötä ja jalkaa pakotti. Ja Jesse tuhisi lattialla... Puoliltapäivin hain mummolta silitysraudan sun muuta kamaa ja sitten istuskelin puoli viiteen Hippostalon aulassa. Kolme tuntia riemukasta ilonpitoa! ...Ai eikö? :D Sitten Mäkkiin syömään, Stockalle ja tarkistaan kissojen tila. Siellähän ne oli kaikki vielä hengissä ja lähes melkeen sovussa. Mitä nyt vähän toisiaan läpsii siellä. Yoshikin on pienoinen niin pieni ja utelias ettei tajua, ettei ne uudet kaverit välttämättä tahdo leikkiä sen kanssa.

Paniikki. Tulin kotiin ja ruokakaapin ovi oli sepposen selällään. Ruokakaapin, jossa hamsteri toistaiseksi asustelee ilman häkkiä. Ja vieressä pöydällä lipo kieltään Edith, musta jöllikkä. Siinähän sitten tongittiin hädissään hamsterin kotivatia, mutta mitään ei löytynyt. Muutaman minuutin päästä rapistelu paljasti hamsterin tippuneen vadin alla olevaan kukkaruukkuun. Huh, mikä helpotus. :) Sieltä se itse asiassa löytyi vielä tänään myöhemminkin. Siirsin hamsterin siis pois ruokakaapista.

Voi ahdistus!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.