IRC-Galleria

filosofiaaSunnuntai 25.01.2009 00:19

:DDD Uskomatonta. Marta, ida, kata ja henkka miettikää jos ei sillon 071207 oltais menty keilaa eikä oltais törmätty kahteen poikaan joiden kautta tutustuin mm. Mikaan. Miten eri taval varsinki mun asiat ois just nyt :D huhhuh. Enkä ajatellu ikinä sanovani näin erittäin rakkaalle -__- ystävällemme (toinen noist pojista keilaamassa, vinkvink, en nyt ihan vaan toisten mieliks paljastele nimiä) - mut KIITOS. Kiitos ihan helvetin monist asioista. Oisin aivan eri ihminen ilman sua.

Ja muutenki, tositositosi pienet jutut vaikuttaa tulevaisuuteen enemmän ku ikinä uskois. Jos mikä tahansa asia mun menneisyydes ois menny eri tavalla ku sattu menemään, oisin ihan eri tilanteessa just nyt. Mitenkään asiat ei vois olla näin hyvin. Oon onnellisempi ku koskaan enkä todellakaan haluu täst tilanteest pois :)

Ja sit...Pakko ilmottaa. Venaan kesää. Joka vuosi sama juttu ja aina vaa aikasemmin, tää on ihan kauheeta :D Mutku jotenki vaan tuntuu et ens kesäst tulee parempi ku mistään. Aina sama tunne. Ilmastonmuutos tuo paremmat kelit (toivottavasti, ainaki hetkellisesti), pääsen (ehkä) Provinssirockiin seinäjoelle ja siel on kaikkee kivaa, mikan talo ja mika ja eki ja kaikkia ihmisiä :) Ja pääsen taas nukkuu partsille ku mun huonees on SUHTEELLISEN kuuma, pääsen hietsuun, pääsen lintsille, ihanaa! Voin taas käyttää minishortsei tai hametta ja ihanii kenkii, ei tartte verhoutuu noihin paksuihin kolttuihi niinku joku mörkö :> Ja siis se tunne iholla. Iho kärtsää mut ei pala. Se on ehkä se paras asia kesässä. Siit tunteest tietää et on kesä.

Ettikää itellenne se asia mikä tekee teiät onnelliseks ja poistakaa elämästänne ne asiat jotka estää sen onnellisuuden ni sit ootte onnellisia. :) Niinkuin tämäkin tyttö.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.