IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

pitkästä aikaa..Perjantai 19.05.2006 22:32

Hieman vierähtäny aikaa viime kerrasta ku on päässy käymään koneella ja galleriassa.. :D Ollu paljon töitä ja sit tuota muuttohommaa ja silleen..Sit tullu juostua muutenki ympäri ämpäri tekemässä kaikkea välillä vähemmän järkevää..

Tulipas sit taas vähän sävytettyä hiuksia ja sit pitäis vähän zuumailla uutta hiustyyliäkin,ku tarvis kampaajallekkin raahautua.Arskaakin tullu otettua/saatua silleen,et kasvot hiukkasen päivettyneet ja pisamat tullu esille..:/ Mut oon kuulemma siltiki ihan ihq..x)

On se tää sinkkuilu vaan niin mukavaa puuhaa..:D Kun tuossa nyt tuli päätettyä,että sinkkuna olen ja pysyn.Eipähän tarvi kelleen mitään selitellä menemisistä ja tekemisistä.Eikä tarvi kuunnella sitä ainaista jankutusta ja riitelyä.

Nyt alkais olla kaikki kamppeet pakattuna ja asiat kunnossa..pitäis saada vaan vielä vähän sumplittua asioita hoitumaan nopeammin.Nyt kun on ansaittu pidempi vapaa niin jos sais hoideltua asioita ja oltua kavereiden kanssa ku olen taas laiminlyönyt rakkaitani. :( Antakaa anteeksi..

Mut nyt värkkään väriä kaverille päähän ja zuumaileen pääseekö sitä vielä viihteelle asti vaiko kutsuuko sänky ja NukkuMatti jo väsynyttä työnaista.. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.