IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Taistelutanner on hiljentynyt ja...Perjantai 25.01.2008 16:04

jösses..just heränny silleen..ei rapulainen olo ole, mutta väsyttäähän tuo ja tietää eilen olleensa ulkona (niska jumissa). Nukkuminen on kyllä mukavaa puuhaa (varsinki ku saa vallata koko sängyn yssin). Ja eilinen oli aikas mahtava. Se vaan,et muut oli hulluna humalassa ja mää vaan näytin siltä,ku koko illan ihan punainen taas oon ollu (ei vaan mikään oikein tahtonu mennä päähän silleen kunnolla). Kuvamateriaalia saapunee jos on julkaisukelpoista.. :D Niin ja Nipa-setä tuumas,et eiköhän me mennä musavideoonki,ku kerta levynkannessa komeillaan.. x) ja niiden laulaja setä laittaa mulle ne tatskat jos uskallan ne nyt sit ottaa! :D Me ollaan kohta kunnon julkimoita! \o/ hähä.. niin ku kaveriki laitto mulle: "Ootte te ihan ihme naisia ku joka paikkaan tuolleen vaan menette!"


Se olis vimppa vko harjoitteluaki ja meinaa alkaa olla melkoisen haikeat fiilikset,ku tietää,et ei oo enää montaa päivää jäljellä. Kamalasti on tuolla kaikkea oppinu ja vanha osaaminenkin varmistunu. Eniten mua vaan häiritsee harjottelussa se läppä liittyen minuun ja yhteen toiseen.


Kohta olis keittiömestareiden liittopäivät ja sinne kai tuo vissiin pitäis keittiönn puolelle olla menollaan laittelemaan kaverina annoksia. No siellä sit näkee rakkaan kummisedän ja voipi käydä seuraavan esimiehen kättä puristamassa. Eikä sinne ihan joka opiskelija pääsekkään edes niin olishan tuo suuri kunnia. Ja pianhan ne olis sit synttäri partytki..pittää vissiin 2 bileet pitää ku 1 kavereille ja 1 sit kokkiporukalle.Ellei sit pidetä kokkiporukalla tipattoman loppumisia ja samalla juhlita mua vähän etukäteen..:) Kauhulla odottelen Hannan ja Josun ideointia mun synttäreille ku niillä kuulostaa olevan kosolti hyviä ideoita mun pään menoksi taasen. :D Viime vuoden teemabileet oli kyllä melko rock!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.