IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

jädeä ja uusia pottuja.. :)Sunnuntai 11.06.2006 21:19

On se tämä kesä niin kivaa aikaa.Kuivatin pyykkejä partsilla ja kas kas..totta kai piti sit lähteä vaatetta lepattamaan.Oli noloa käydä keräileen ryysyt tieltä.Prkl pyykkipojat!

Oltiin serkkulikan kanssa eilen Lippo summer partyilla ja oli ihan muksaa.Sai sitä ainaski nauraa,ottaa olutta ja jutella mukavia oikein hyvässä seurassa.Tuli kutsu Hesaan "kesämökillekkin"..:) Sit piti piipahtaa baarissa mutka jamittamassa,ku vähään aikaan oo päässy jamittelemaan kunnolla.Ja paljon oli taas tuttuja liikenteessä ja oli kaamee halipula kaikilla.. :)

Tänään sitten muutaman tunnin unien jälkeen piti lähteä äiskän ja pahan iskäpuolen kans jädelle kartsalle ja nyt ollaankin sit keittelemässä uuseja pottuja med voisipulikastike& silli..Kotosalla odottelis vielä aikamoinen kasa pyykkiä pestyksi tulemista.Pitäis suhvelle mennä serkulle ja kaikkee actionia muutenski olis tarjolla tälle päivälle..Saapa nähdä kuinka miulla aika riittää..

Ja voi äiskä mitä menit taas tekemään! :D Oot sie vaan niin ihunainen.Ei passaa mammalle kertoa jos joku poika on söpö..tomerana tätinähän mamma oli eilen jututtanu yhtä poitsua ja no kävi sit ilmi,et olihan tuo kahtellu minnuu moneen otteeseen ja kun tuttuja ollaan noin muutenski niin nyt tuli sit lounaskutsua yms..Alkaa vissiin parittaminen..se vaan olis aika hupasa näky,ku mie oon niin hankisääski ja tää "sulhoehdokas" huitelee siellä parin metsin kieppeillä,et pituuseroa olis silleesti ~30cm.. x)

Mut jees..jos sitä olis taas länkyttäny tarpeeksi ja menis äpöstään niin pääsis joskus etenemäänkin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.