IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 22.04.2008 17:14

töitä on ollu ihan kivasti ja tunnit senkus kertyy vaan.Ei mene enää kauaa ku pääsis kotio täältä.Muutenki nyt jotenki kamalan aurinkoinen fiilis..oon vähän ruskistunu ja hoikistunu täällä ollessa niin alkaa olla sitä kevättäki rinnassa. :) Saas nähdä mitäs kaikkea sitä ehtii täällä vielä tapahtuun..Vappu ku kuiten menee täällä ollessa.Katsella nyt kui saa nuo työt tehtyä,et ehtiik sitä kui loimaileen ku olis jo silleen vähän halut kotiakin ku ei oo enää kuulemma lunta yms..

Silleen toki vähän haikea olotila,ku onniin erilainen vappu tulossa ku mitä vuosiin on ollu.Toki täältä saanu ihania uusia ystäviä joiden kans varmasti tullaan yhteyttä pitämään senki jälkeen ku porukka hajoilee.Ystävät ja rakkaat on kovin yhteyttä pitäneet tänne ja se nyt aina tuntuu kivalta.

Mut on täällä tietenki ollu tosi mahtavaki olla.Kasvattanu ihmisenä taas ja näyttäny miulle sen,et pärjään muuallaki ku Oulussa.Eihän sitä tiedä,vaikka kesän tunnit lähtisin tekeen jonnei muualle..Muutenki tää reissu saanu ajattelemaan asioita aivan uudella tavalla ja näkemään pienien asioiden hyvät puolet.Eniten mulla on ikävä mun omaan ihanaan jenkkisänkyyn,ku täällä on suunnilleen ½ kapeampi ja paljon muhkuisempi nukkumapaikka.Ja eihän sitä tiedä,vaikka palaisin tänne vielä uudelleen.. :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.