IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Olipas jännä herätys..Maanantai 02.06.2008 11:51

" Jos katseeni samoilisi silmiesi suviyössä, niin etkö sinäkin tuntisi illassa jotain erityistä.."

Mitä tuohon nyt voisi sanoa kun viesti tulee ihan yllättävältä taholta..ja klo 04.59 aamulla.Tuli kyllä hyvä mieli ja hymyn sai aikaiseksi.


Torstaina olis tarkoitus lähteä koko luokan voimin katseleen korvasieniä Pudasjärvelle. Sillä reissulla tienataan sit perjantai vapaaksi koulusta ja listan mukaan ei olis töitäkään..Jos sitä jaksais olla simpsakkana niin tulis torstaina sit kaupunkiin kavereita moikkaileen ja vaikka vähän mestailemaanki pitkästä aikaa.Lauantaina olis sit taas työvuoro..ja sunnuntaina serkun rippijuhlat.

Ihan mukava ku alkaa hiljalleen näkyä jo tuo päivittäinen kouluun kuntoilu.Samaa rataa ku jaksaa vaan jatkaa koulun loppuun niin vois olla neiti jo suht sutjakassa kunnossa syksyllä. Töihin lähtö sit taas auttaa osaltaan asiaa ku on jatkuva kiire ja askeleita tulee useita tuhansia päivässä.Muutenki tämä uusi elämäntyyli on tehnyt ihan hyvää.Nyt vielä ku näyttäis siltä,että alkais taas aikataulullisestikin helpottamaan niin jää aikaa kavereillekin.Melko raskas jakso kuitenkin ollut ku töitä ollu ~60-70h/kk koulun ohella ja koulussakin täysiä viikkoja nyt lähiopetuksessa.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.