IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

hmm..Keskiviikko 18.06.2008 03:18

Ollunna taas kaamea kiire joka paikkaan ja kaiken aikaa.Jospa se hissukseen helpottelis. Huomenna ja to olis tärkeät päivät tiedossa. Onneksi en silleen osaa enää jännittää edes,ku pahin koitos on jo kunnialla lapissa suoritettuna. Vaa oha se ankiaa,ku on jatkuva kiire joka paikkaan ja tuntuu ettei ehdi edes hengähtää. Nytki pitäis olla jo nukkumassa,mut eipä tuota ole saanu asetuttua. Kaiketi seki tässä,et ei oo kotona vaan itekseen ½ tyhjässä kämpässä ku noilla tuo muutto on.

Huomenna kai tapahtuu se kaikista oudoin tilanne.Pitäis raaskia luopua mun rottinkisesta sohvakalustosta (ekat ihka omat kalusteet) ku olis tulossa semmonen löhöttävä sohva+1 nojatuoli tilalle.Sohvapöytäki vaihtuu erilaiseen. Siinä kai mulle sit jussiksi tekemistä ku pitää kämppä uudelleen mööbleerata. Pitäis kai alkaa katteleen,et minne sitä kamansa sulloo jos sitä sinne pohjoseen lähtee..Pitäis laitella s-postia noista työasioista sinne,ku vaan jaksaa,ehtii ja muistaa.

Viime lauantai oli aikas mielenkiintoinen..hassujen sattumien kautta kai seki ilta suju..nyt vaan naurattaa.Mut anyway kiits Jossu-mussu taas..^^ Ollaan torspoja sit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.