IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

wammailua..as usual..Tiistai 11.07.2006 06:18

olipahan taas työpäivät.. :D eilen osannu ku nauraa kaikelle loppuillasta ja sit vielä ku levahti limsat pitkin lattiaa..No ei siinä wammailu on kivaa..Tänään sit repsin totaalisesti ku menin taakse ja työkaveri siellä itekseen jtn mutisi kui eväs huutelee ketsuppia..asiakkaat naureskeli,et mitä wattua myö mahdettiin eväksiin laittaa,ku niin nauratti,että ei kai vaan räkästy sekaan..:D Wamma päivä on joka päivä! :D \o/

sit oli semmosia söpöjä poikia 3kpl jotka kiusas mua ihan urakalla..varmaan olin koko sen aikaa ihan punanen ku ne istuskeli eväistään nauttimassa.Sit vielä ku töiden jälkeen törmäsin niihin tässä pihassa ku kotia hipsuttelin..olihan taas vaihteeksi niin seksikäs kampaus ja silmät ristissä..Hope so ne ei älynny,et olivat just mua härnänneet..onneksi sitä siviilissä näyttää hiukkasen erilaiselta ku töissä..kts ihanan cocis-kuosin..x) kyllähän nuo piiiitkään kahteli ja joku niistä vislas jtn,et tuttu gimma..

Nyt olis sit pe asti vapaata..^^ke olis tarkotus lähteä taas happoilemaan ku saa ihQ kaverin pitkästä aikaa mukaan..oot Noora raX..^^ ja vissiin muitaki ihanuuksia tulossa mukkaan..:P voihan se olle,et jumitaan tänne miun kämpille killittään kaljaa ja jauhaan kakkaa..as usual..Saas nähdä kui tulee käymään.Sit onki taas työrupeamaa siihen malliin,et jääpi bailaamiset taasen vähemmälle..jos sattuuki oleen v-loppuna etes pv vapaana niin sillon on jo jtn tärkeää menoa,et ei rapuloissaan kykene suoriutumaan..mm. aikasia herätyksiä yms.

Paitsi,että en mie kyllä muutenskaan jaksa herätä nykyisin enää aikaseen..:D tänäänki oli klo soimassa 11 aikaan,mut 14.30 vasta heräsin.:P saas nähdä kui taas saa ihtensä ylös ku on aamuvuoroja..:/ Nukkuminen on kivaa ja olenpahan mieki välillä pois pahan teosta ku vedän unta kupoliin..mut siitä puhe mistä puute..vois mennä treffaan NukkuMattia..^^ Ötyjä kaikille..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.