IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

vähän vesimiehestä..Tiistai 24.10.2006 02:39

Vesj'mies (21.1.-19.2.)
Tähet näättää jonniilaesta tippumista Joko joovut tippaan lasarettiin tae sitte sulla on omat tiputtelut jossae perämetässä. Tae ehkä vuan rnuuten tiput korkeelta. Kaeken kaekkijaan vuos näättää vähä turhannii kosteelta, nii ulukosesti ku sisäsestikkii. Kannattaes tilikitä jo urnpeen isommat reijät, niinku kurkkuis. Ja muista kastella kukat.


Bailuihin Vesimies saapuu iloisena. Mukava tavata uusia ihmisiä. Hän tilaa tiskiltä siideriä ja päätyykin pian väittelemään politiikasta.

Rannalla VESIMIES makaa selällään ja katselee taivaan pilviä. Hän miettii mistä ne tulevat ja minne ne menevät. Ja miksi? Kauas pilvet karkaavat... mutta... KUINKA ne saisi kiinni? Pilvihaavi? Onko se jo keksitty? Pilvensäilöntä-... tuota... -laite...? Joku satunnainen ohikulkija tulee rupattelemaan vesimiehen kanssa, mutta ei saa mitään vastausta. Vesimies ei nyt kuule mitään, hänen keskittymiskykynsä on suunnattu tärkeämpiin asioihin. Kuinka hyödyntää pilviä ihmiskunnan parhaaksi? Satunnainen ohikulkija tuumaa, että taitaa tuo tyyppi olla "ihan pilvessä". No niinhän vesimies onkin, mutta täysin omalla persoonallisella tavallaan...

Ennen vanhaan vesimies naiset eli Shemeikkanaiset ovat niin vetovoimaisia, että wanha-suomalaiset kolkkasivat he hengiltä, jotta heimossa säilyisi sopu. Muutamat säästettiin, kytkettiin kettinggillä luolain seinään ja varattiin heimopäällikköin yksityisiksi siitinelo-kumppaneiksi.


21.1-19.2 KYYHKYNEN (VESIMIES)
Olet älykäs kyyhkynen. Sinussa on kekseliäisyyttä ja älyä. Olet sosiaalinen luonne. Ongelmien ratkomisessa ja uuden oppimisessa olet hyvä.

juhannusVESIMIES vääntää sauna vitsat ja vastat, grillaa herkkuaterian, huolehtii muiden hyvinvoinnista ja kun muut ovat sammuneet vetää hän koko yön kestävän humalan.

Lotraaja (21.1.-19.2.)
Kevätpuali on oikeen lotraajien aikaa. Lotraajakki kukoostaa ku naapukrannin akan naurispelto kesääsin. Lemmen asioos sen sijaha lotraajat on koko alakuvuaren meleko pakkaasen pualella. Mutta syssymmällä törmäät yhtehe häjyhy, ni siinon vakka, kansi ja klapsahrus. Irti ei penteleelläkään!


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.