IRC-Galleria

Aivokuolema tulossaPerjantai 05.06.2009 21:16

Päivä päivältä tuntuu kuin taantuisi henkiseltä iältä yhä alemmas ja alemmas.
Päivä heittää kuin vuoden kuperkeikkaa taaksepäin. Elikkäs jos tämä julma tapahtumasarja alkoi eilen. Olen tänään henkiseltä iältä kahdeksantoista. Ja juhannuksena kolmevuotias :) Tästä tulee paras juhannus ikinä! Ja olen varmasti samalla viihdyttävää mökkeily seuraa.. Kolmevuotiaalle viinaa... Voi jeesus en malta odottaa mitä siitä tulee! :DD Fyysisesti täysikäiselle mutta henkisesti hellurei :D
Nyt pitää alkaa valmistautumaa tätä koetusta varten ja käytävä ostamassa kaikkia leluja mistä ei voi irrota palasia mitä saattas vahingos nieleskellä. Ja ostettava juhannukseksi täys lasti ku en usko että olen oikein kykenevä silloin enää kommunikoimaan kassaneitien kanssa. Ja pahin mitä pelkään on se etten enää ymmärrä edes miksi ihminen juo kun lähtee juhlimaa? En kyllä ymmärrä sitä nytkään mutta noooo... Epäeettistä hedonismia. Hermoromaaaahduuuuuuus. Jeesus mikä psyykkinen lamaantuminen! Luulen että tämä tupakoinnin lopettaminen tuhoaa minut ja minun rakkaat hermonnini.. hermot hermoni hermonni hermonnit monnit altaassa. Tupakointi tuhoaa monnit altaassa. ok? Meneepä taas. Mutta kuitenkin.. Tulee syötyä ainakin viisi kertaa oman painon verran päivässä kun ei tule poltettuu. Noo ellei tupakointi tapa minua niin liikalihavuus kylläkin. Parempi kuolla kolmekymppisenä liikalihavuuteen kotisohvalle kuin keuhkosyöpään junan tupakkakoppiin.
Mutta kuitenkin... Onko junan tupakkakopissa sopivin keskustelun aloitus tälläinen. Se on kuulkaa semmonen juttu että ruskeaa heroiinia sitä poltetaan ja valkosta vedetään suoneen. Minä olen hieman epäröinyt tätä lausetta... mutta ehkä käytän sitä ensi kerralla... Hmm voivat ehkä luulla hulluksi. Kaikki huumori ei ole vain tältä planeetalta.... Mutta netistä tarttuu kaikenlaista korvan taakse! Burn google Burn!!! Pariisissa sijaitsee kuulemma internetin keskus.. hmm jos yksi pienen pieni ytimekäs ydipommi sinne.... Hmmm sillähän se selviää sijaitseeko se siellä.. Suuret on haaveet mutta lopulta ihminen on kuin pieni muurahainen suuressa sysipimeessä metsässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.