IRC-Galleria

Outoa Tiistai 16.06.2009 15:49

pelottavaa aamu teetä juodessa. hmm peilistäkään ei uskalla katsoa itseään saati sitten jos tee kupin pinnasta saattaa omat kasvot heijastuu nii. parempi että lopettaa sanaa nii. nii nii.
Onni ilman Enniä on kuin Enni karkki kaupassa ilman penniä.
Hmm joo kaikilla pitää olla joku ettei kilahda. luulen että Enni laittas karkkikaupan matalaks ilman penniä, mutta onneksi on Onni joka auttaa pennittömän kriisin yli. Ja on hyvä olla Onni onnettomuudes nii säästyy pahimmalta.

Ja hyvät synttärit muuten Tupac Shakur!


Sen kunniaksi pari kipaletta
http://www.youtube.com/watch?v=o8Y9-JlSRXw
http://www.youtube.com/watch?v=a7JuArhpTB8&feature=related
Who can I trust in this cold world?

Mitä sitten kun ei voi luottaa enää siihenkään minkä näkee omilla silmillä? Silloin on opeteltava katsomaan maailma toisen näkökulmasta. Siitä kulmasta hmm kulmasta joka on. Joko pääsen sinne valkoiseen pyöreään huoneeseen etsimään sitä kulmaa? Kulma pöydästä juomaan kahvia kulma kuppilaan mulle se tekee huonoi asioita yläkerran nuppilaan. Siks en juo kahvia. Siksi join teetä tänäkin aamuna. Hmm hmm. Paitsi että nyt on kyllä aurinko korkeimmillaan joten on keskipäivä. ja kuulin kun joku huusi yllättäen eteisestä päivää ja kun kysyin mitä asiaa niin ei kuulemma ollut muuta asiaa. nyt on oltava päivä. kaikki merkit viittaavat uhkaavasti siihen että on päivä. Olisimpa hukannut kaikki kelloni ja ainut kelloni olisi taivaalla. Hmm. Se olisi hyvä sillä aina kun olisi pilvinen sää ei olisi kiire minnekkään. Ajantaju saisi seota kokonaan ja kiire leijailla savuna ilmaan. ja itse jäädä nurmelle makoilemaan ja odottelemaan että aurinko taas paistaisi. On kyllä hyvä että osaa tehdä asioita nopeasti mutta entä kun joutuu taistelemaan aikaa vastaan ja tekemään asioita ajan suhteen äärirajoilla? Ei aikaa vastaan voi taistella. Kaikki me joskus vanhetaan ja rypistytään. Mitäs teet kun tiedonvälitys on nopeutunut, ajanmittaus ja aikataulut tarkentuneet ja kilpailu kasvanut. kiitos länsmainen yhteiskunta! aina meidän pitäisi olla toisiamme parempia kauniimpia kuuluisampia. MITÄ VITTUA? Kaikki me loppujen lopuksi olemme vain samaa multaa tomua/tuhkaa..Ei kukaan saa mukaan mitään täältä. Mutta aina voi elää. Miksi emme voi ottaa vain rennosti ja tuhota kaikki kellot ja mennä nurmelle makoilemaan ja odottelemaan parempia aikoja. No aina on kyllä tehtävä jotain tiettyjen asioiden eteen mutta tämä liika tekeminen. Turhat treenit jatkuva itsensä kehittäminen. Joillakin on miljoona harrastusta ja joillakin miljoona tuntia ylitöitä. Miksi me poltetaan itsemme loppuun jo ennen eläkeikää? ja ehkä eläkkeellä saatamme ottaa rennosti ja kaatua sinne nurmelle. Mutta entäs jos on jo liian myöhäistä? kaadumme nurmelle viimeisen kerran. Muistitko elää? Mitä jäi käteen? Joka päivä kellon ympäri menossa. Töitä tehtäviä töitä. ja taas näitä juttuja ilman mitää logiikkaa tai muuta. Jotain kummallista sana sotkua. Yhtä pahaa sotkua kuin sotkulla solmulla myös on pääni tänää. ajatuksia siellä täällä tuolla kiinni ota ajatusten sana sota. Taas yksi kummallinen avautuminen. Hiki kasvoilla ei ole hyvä tuijotella kelloa. Joskus on ihan hyvä näköjään antaa ajan mennä vain. Mutta tietenkin sellainen liika rentous. Ettei liiku mihinkään eikä tee mitään. Sama kuin olisi syntynyt valmiina arkkuun. Silloin kun alkaa tuntua että sama kuin olisi syntynyt valmiina arkkuun on asialle syytä tehdä jotain. Jos päihteet alkaa vetää liikaa mukanaan tai alkaa kotiin jumittelemaa eikä hankkiudu ihmisten ilmoille. Silloin on syytä tehdä asialle jotain. Hankkia vaikka menolippu mombasaan tai jtn. Muistakaamme elää. Itse en aina muista. Mutta silti yritän.
ja syrjäytyminen. Suomi on yhtä syrjäytymistä nykyään. Liika kiirehtiminen pitäisi unohtaa ja muistaa toisiamme. Tää kilpailu yhteiskunta puskee sivuu heikoimmat ja vain vahvimmat pärjää jos nekään. huhhuh. Tääl tarviis hieman jarrua. Miksi kaikki pitäisi olla niin tehokasta ja nopeeta hienoa ja upeeta? Tuhansien murheellisten laitosten maa.

steen1-vitut susta










Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.