IRC-Galleria

Hiiohoi ohoi voi voi voiMaanantai 29.06.2009 01:35

Tulipas käytyy tänään uimassa, nakattuu Niin sanottu talviturkki. Koko talven ollut sama Turkki... Hienoa välillä irrottautua Turkista.. Hei ulos kurkista ja tule ulos purkista.. Tavallaan "kuoriuduin" ja tulin ulos turkista siitä hikisestä purkista. Monta vuotta sama turkki päällä ei todellakaan tee gutaa. Ja ainiin. Eiköhän toi Turkki oo ollutkin sama koko talven ja mitä helv... Kuinka minä voin irrottautua Turkista kun en ole edes ollut Turkissa? Hmm aika turkkiteema hangover. Final hangover your game is over. Turkki yhtäkuin outo suojakerroin ihmisen. Hieman kuin oltaisiin siellä hikisessä purkissa. Joskus on hyvä vain suorittaa toiminto kurkista ulos purkista. Ja päästää irti vanhasta talviturkista.
Huhhuh. Pelkoa ja inhoa uimarannalla. Mikään ei ole kaameampaaa kuin mennä kova koistinen takataskussa uimaan. Kokoajan saa odottaa että joku örkki nousee sieltä vedestä ja sen jälkeen nousee örkki muualtakin kuin vedestä. Sitten lentäisi se kuuluisa örkki niin vedestä kuin suusta.
minkähän näköinen se örkki on ku se lentää? Olipas se tänään uiskentelua. Ja eilen tuli uiskenneltua folkeilla ja polskittua tuopeissa. Nyt voisin lopettaa nämä hullut houreet ja mennä hourailemaa johki muualle. Taidan laittaa snorkkelin päähän ja räpylät jalkaan ja uiskennella vattukylään. Eilen ois kyllä ollut aihetta snorkkelilla ja räpylöillä siel kaljateltas. Tuoppiin voi hukkua jos ei osaa olla varovainen. No kuitenkin. Nyt pitää snorklata vattusteissön in tö neissön. Örkin lentoa odotellessa!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.