IRC-Galleria

Outoa. Pään hieronta aiheuttaa vakavaa maanis-depressiivisyyttä. En suosittele. Rulalluistelulenkin jälkeinen hieronta teki tepposet. Nyt aivokäyräni käyristyvät käristääkseen hermoni käristeeksi jonka aivokäyräni kai popsivat kuin kuka tahansa matti meikäläinen kärkkärin autogrilliltä. Sen jälkeen hermoni vatsassa kai sulavat kuin sulatejuusto sulaisi mikrossa sulatus vaihde päällä.
Välillä mieleni taas nousee kuin vuorovesi nousee sitä mukaan kun kuu nousee taivaalle.
Hmm vetovoimainen kuu. Kyllä vain. Se saa vuoroveden nousemaan sekä kaiken maailman ihmissudet pihalle tassuttelemaan karvaisine tassuineen päivineen. Huhhuh. Siksi kuun loistaessa täydellä teholla menen aina nukkumaan pistooli ladattuna hopealuodeilla. Koskaan tiedä ei jos susihukka saapuu, no luulen että se jo sängynpäähän kaatuu. Varokaa ihmissusien puremia! Yleensä ihmissudeksi muuttuu vasta kun sairastuu lykantropiaan. Silloin ihminen oikeasti luulee muuttuvansa/muuttuneensa ihmissudeksi. No onneksi nämä ihmissudet ovat vain yksittäisen ihmismielen itse tuottamia ihmissusia. Eivätkä näitä karvaisia tassuttelijoita. Noo kai meissä kaikissa asuu pieni ihmissusi. Kuka kieltää ettei täyden kuun aikaan tekisi mieli karjua ja ulvoa ja juosta pitkin niittyjä ALASTI joku susihukka naamari päässä. Joo meneepäs taas vähä lapasesta nämä jutut. Kohta tämänkin "ihmissuden" pitäisi mennä ulvomaan nukkumattia sänkyyn. Jos aamulla olen muuttunut karvaiseksi ja hirviömäiseksi, ensimmäinen vastaan tuleva ladatkoon hopea luotinsa ja PATATAPAM! Noitavainojen aikaan 1200-1700 luvulla Euroopassa alettiin vainota ja pelätä ihmissusia ja niimpä nämä urhoolliset eurooppalaiset teurastivat lähes kaikki nämä karvaiset ystävämme sukupuuttoon. Onkohan mun ajatusmaailma taas jotenkin taantunut kenties muutaman vuosisadan taaksepäin?

Ps.Jos teillä on joskus sukujuhlissa ruokapöydässä hopeaesineitä ja joku sukulainen alkaa niitä kammoamaan hän on varmasti ihmissusi. Joten muistakaa mitä tehdä. ja ylipäätänsä tarkkailkaa hopeaesineitä kammoavia ihmisiä. Ne ovat varmasti näitä karvaisia otuksia.



AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.