IRC-Galleria

Järjen tähteet hyppelee kilikilidin, kilikilidin, lautaselta pois hyppelee voivoivoivoi voi, voivoivoivoi voi.
Niimpä. Sen tein otin ja söin mieltäni. Syön mieltä mielelläni. Sama melkein kuin puhun kieltä kielelläni. Mutten tämän maan kieltä mielelläni. SIKSI TAHDON MARSIN KANSALAISUUDEN!
Kuitenkin. Jos esimerkiksi minä muuttaisin epsanjaan. Ja siellä minua moksittaisiin hakattaisiin ja yrittettäisiin lahdata kuin sikaa jouluksi. Luulen etten opettelisi sen maan kieltä mielelläni.


Tämä päivä syö mieltäni mielellään. Ikävälleni välipalana maistuu järkeni. Tätä menoa kuukausi eteenpäin niin minusta on jäljellä häntäluu. Luulen että järjen syötyään hän syö kuntoni. Kuukausia kyvyttömänä ikävöidä liikkumatta kun järki mennyt. Sitten lopulta se syö häntäluunikin kun olen sinne multiin maatunut. Maan alta sinä ponnistat maan alle sinä sukellat. ja kun elämä alkaa pyöriä silmissä kiivaana filminauhana. Sekin on vain pelkkää ikävöintiä. Jotkut otukset on luotuja ikävään.
Mutta nyt. Mielen terveyteni alkaa rakoilla pahasti. Toivottavasti sinne ei vain satu pääsemään yhtään valoa niin nämä oudot ajatukset ei katoa. Kuitenkin. Helvetti. Toivon että sinne ei saavu kovin yöllinen ilmasto koska lopullinen sekoaminen olisi taattu. Satavarmasti, sekoaisin karvaasti.



Jotkut ihmiset osaa sekoittaa päätäni, ehkä olisi aika kääntää häntääni.
Tuskin koskaan.
Häntäni tulee heilahtamaan eri suuntaan....?



Hajamielistä?

No siinä on aikamoinen työ koota tämä mieli
Mieli joka syö mieltä mielellään.


Sataa sataa ja sataa. Luulen että istun täällä kirjoitan siihen asti kun on satanut tuhansia uusia jokia. Päivät valuvat hukkaan ja vanhenen vanhenemistani. Tämä kirjoittaminen sekoittaa pääni, milloin tulet ja katkaiset tämän kynän?

Sopiva kipale aivoituksilleni
Bruce Sprinsteen - Dancing in the Dark

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.