IRC-Galleria

skipaduu

skipaduu

Kuinka mahdotonta on elää helppoa ja mielenkiintoista elämää?

Ehheh, Ironista paskaaPerjantai 20.07.2012 16:55

Joo, törmäsin tänään yhteisöön No, I wouldn't fuck you girl. Uteliaisuuttani menin sitte kuikkimaan että mitähän persettä, onko se joku protesti tuolle Yes, I'd fuck you girlille. No. Olihan se.
Ei siinä muuten mitään, muttaku ne perusteli sitä yhteisöä sillä, että ku kaikki edellä mainitun ryhmän jäsenet on huomiohuora bissejä joiden on pakko saada mainostaa lesbouttaan, ollakseen erilainen. Totta, saattaa siellä semmoisiakin olla.
Mutta tarviiko sitä nyt saatana noin vitusti ragettaa siitä?
ja toisekseen. Eikös ne tuossa No, I wouldn't blaablaablaa -ryhmässä ole tuolla logiikalla huomiohuora heteroita, joiden pitää mainostaa heterouttaan että kaikki huomaa niiden olevan "normaaleja"?
Joo tiedän, saan tästä paljon paskaa niskaani, mutta c'mon, eikö tuo kenenkään muun mielestä oo yhtään ironista? Tai edes tyhmää?

Luojan kiitos siinä ryhmässä on vaan viis jäsentä, eivät oo saaneet enempää porukkaa aivopestyä tuohon seksuaalirasismiin.


PS. Itse oon tuossa Yes, I'd fuck you girl ryhmässä sen takia, että saisin tuntea itseni normaaliksi jossain ryhmässä. Se ei ole huomionhakuisuutta. Se yhteisö nyt vaan sattuu näkymään profiilissa, jos haluaa sellaisessa olla.
Missään muussa ryhmässä en oo nähny niin hyvää yhteishenkeä, ku tuossa edellämainitussa ryhmässä, vaikka en siellä paljoo suutani auokkaan, siellä on mukava lukea, mitä muut kirjottelee eikä kukaan tuomitse ainakaan seksuaalisuuden perusteella.

PPS. En aio pyydellä anteeksi kirjoitettuani kiihtyneessä mielentilassa, enkä jakele sympatiaa valittajille. En myöskään luule olevani täydellinen, mulla vaan on mielipide ja mua vituttaa nyt! EIKÄ KIINNOSTA VITTU OIKEIN KIRJOITUS KOSKA SUOMI VITTU HELVETTI ON KOHTA AINUT MAA JOSSA EI SALLITA HOMOAVIOLIITTOJA PERKELE HELVETTI! ei sillä että se mua koskisi tällähetkellä, mutta vituttaa niiden puolesta joita se koskee..

Argh!
Niin kerta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.