IRC-Galleria

suski_

suski_

Kahden tytön sekä kahden pojan äiti.

kohtuuhieno juhannus..Sunnuntai 22.06.2008 01:17

noniinpä niin.. torstaina töissä oli jännä olo, kurkkua särki ja oli muutenki vähä pöhnänen olo.. aattelin että eipä mitään, kyl se tästä.. perjantain vastaisena yönä nous kuume, ja aamulla ei lähteny ääntä nimeksikään ja oli tosi kehno olo.. kaulasta ylöspäin kaikkea mahdollista särki korvia, kurkkua, naamaa.. kaikkea..
kävin sit lääkärissä ku tuntu ettei oo ihan normitila, ja selvishän se mitä epäilinkin.. poskiontelot (TAAS) tulehtunu, turvoksissa kaikki, ja märkii.. eli antibioottia ja antihistamiinia turpaan.. nyt sit odotellaan että arki koittaa, pitäis ottaa röntgenkuvat miksi aina painuu tuonne poskionteloihin pienimmätkin flunssat ja sit myös allergiatestit kattoa ettei oo allergiaperästä tää touhu.. jepajee.. juhannus meni siis sairastellessa..

tosin, käytiin katsomas tuusulanjärven kokko, se oli sentään vähän ees hohtoa tähän..

en ala.Perjantai 20.06.2008 19:21

juhannus kipeenä eikä oonalla oo ikävä mua! :((((((((((

Oli pakko pistää tämä.. :)Torstai 12.06.2008 14:22

Kiitos Hikipedia <3


Äidit

Tämän ryhmän jäsenet ovat tavallisesti naispuolisia sekä iältään yleensä 15 - 30 -vuotiaita. Yhteistä näille henkilöille on lukematon kuolanaamaisten lasten kuvien määrä sekä yhteisölista, josta löytyy yleensä mm. yhteisöt kyllä äiditkin saa bilettää!, horot irti varatuista miehistä, Rakastan Jesse-Marjattaa aina!!, lapsi on minulle kaikki kaikessa ja OLEN ÄITI JA YLPEÄ SIITÄ sekä rakastan lapsiani/miestäni/tytärtäni/poikaani/koiraani/kissaani/syylääni (valitse sopivin). Mammojen ihkupokseissa on yleensä lasten syntymäajat, painot, pituudet, pään ympärykset ja sierainten väli jokaisen neuvolakäynnin jäljiltä. Mikäli äiti ei ole yksinhuoltaja, saatat nähdä ihkupoksissa myös mamman ja hänen miehekkeensä yhteisen taipaleen merkittävimmät päivämäärät kuten ensimmäisen yhteisen krapulan, riidan sekä ulkomaanmatkan.

Yhteistä näille mammoille on myös vouhkaaminen, joka ilmenee esim. siinä, että lasten kuvat piilotetaan aina tasaisin väliajoin, sillä huhu sanoo että pedofiilit käyvät runkkaamassa juuri hänen lastensa kuville. Pian tämä asia taas unohdetaan, ja äidin pikku kuolanassun kuvat laitetaan taas näkyville.

Kiertäjäkalvo sano poks.Tiistai 10.06.2008 23:45

No ei sentään, mutta tulehtunut kovin pahasti, antibiootti ja saikkua 5pv..

isi sai hyvänyön halit <3Perjantai 06.06.2008 02:05

voi miun pupusia..Perjantai 06.06.2008 02:04

rakastan noita kahta höppänää.

<3

[Ei aihetta]Perjantai 06.06.2008 01:32

Väri päähän, lisää pyykkiä koneeseen, tavarat laukkuun, tukkavärin pesu, systeemit kuntoon ja nukkumaan :) Huomenna ois lähtö möksälle Ähtäriin suoraan töistä, joten joutuu ottaa kaikki kamat mukaan..:)


Btw.
Miten kissasta saa lehmän?
-Menemällä sen kaa naimisiin.

Muhah.

HÖÖHÖÖ!Tiistai 27.05.2008 23:58

Sano "HEP" jos olen kaverilistallasi.
Tämä mittaa ihmisten rehellisyyttä.
Ja ujoutta.
Muistakaa kävijälista.
Sanottuasi HEP, kopioi tämä omaan päiväkirjaan ja katso kuinka moni uskaltaa olla SINULLE rehellinen.