IRC-Galleria

suski_

suski_

Kahden tytön sekä kahden pojan äiti.

Myyntiin..Tiistai 26.01.2010 12:06


Poikien superfitit koko 24/25Tyttöjen talvikengät koko 23/24Babyhaalari, kokoa 80cm


Farkkupintainen Name it haalari, koko 62cm"Kuorellinen" uimahousu tytölle kokoa 62/68cm, hintalappu edelleen kiinni.

Vähän hävytöntä ehkä..Tiistai 29.12.2009 04:20

Mies ja vaimo olivat eläintarhassa vierailulla ja tulivat gorillan häkin eteen. "Vilauta tissiä gorillalle", sanoi mies vaimolleen. "Enkä vilauta", vaimo vastasi. "Vilauta vaan", pyysi mies, "Uskoisin että gorilla olisi ihmeissään".

Nainen vilautti tissiä kun ei lähistöllä muita ihmisiä ollut. Kun gorilla näki paljaan nännin, alkoi se mylviä vallattomasti. "Nosta vähän hametta ja vilauta sille tussua", mies pyysi. "No enkä", sanoi nainen. "Ei täällä ketään ole, vilauta vaan", jatkoi mies.

No sama se, ajatteli nainen ja nosti hametta. Kun karvatupsu vilahti, vauhkoontui gorilla aivan silmittömasti. Gorilla huusi ja mylvi, repi puita maasta irti, juoksi ympäriinsä suunnattoman kiihkon vallassa.

Samassa mies avasi häkin oven, työnsi vaimonsa sinne sisään ja huusi: "Selitä nyt sille, että sulla on pää kipeä!"

Hyvää joulua!Torstai 24.12.2009 14:10Kuva otettu Järvenpäässä 22.12, kun fiilisteltiin jo ennakolta joulua lumen keskellä :)

Kaverilistat tyhjäks.Tiistai 15.12.2009 13:38

Vetäsen kaverilistat nollille, joten jos intoa riittää niin hihku, lisäilen sit.

Kaverilistat tyhjäks.Tiistai 15.12.2009 13:34

Vetäsen kaverilistat nollille, joten jos intoa riittää niin hihku, lisäilen sit.

Että, jotta, koska, kun.Lauantai 24.10.2009 03:44

Käyttäytymisohjeet:
Hyvä vieras, koska kaikesta huolimatta olet tänne tullut, lienee syytä painaa
mieleen muutamia asioita:
- Sisään tullessasi riisu ainoastaan päällysvaatteet, koska muuten tunnelma
voi muuttua kireäksi.
- Kaikki pöytähopeat pyydetään palauttamaan kolmen päivän kuluessa vierailun
päätyttyä.
- Yhteentörmäyksien välttämiseksi käyttäkää pöydän alla ryömiessänne oikeaa
puolta.
- Huomaa, että ovet joiden kynnykset ovat huomattavan korkeita, ovat ikkunoita.
- Pöytäliinaa ei pidä käyttää servettinä.
- Jokainen syököön vain omalta lautaseltaan ja juokoon vain omasta lasistaan.
- Naukkuja, jotka eivät viihdy vatsassa, ei pidä palauttaa.
- Ole hyvä äläkä syö tai juo enempää kuin jaksat sisällesi ahtaa.
Edelliset rajoitukset huomioon ottaen toivon Sinun silti viihtyvän täällä.
Terveisin talon Emäntä.

kuten moni muukin...Torstai 13.08.2009 03:25

niin en hirveemmin harrasta täällä notkumista enää, facebookista löytää.. :)

Reissuuuuuuuuun!Torstai 09.04.2009 18:25

Takas 18.4, heipat ja mukavat pääsiäiset.
Meillä nokka kohti Joutsenoa, josta Kajaanin kautta Sotkamoon Katinkultaan viikoks.. :)

.....Täydellinen äitiMaanantai 02.03.2009 00:27Täydellisen äidin kriteerit ovat vähintäänkin nämä:

1. Vauvaa ei saa edes vessassakäynnin ajaksi jättää yksin! Se sotkee vauvan perusturvallisuuden tms.

2. Vauvan kanssa ei saa käyttää mitään ulkoisia "apu"välineitä. Lattian ja sylin on riitettävä. Vauvaa ei saa edes laskea sitteriin, hyppykiikkuun tms. tai pilaat loppuelämäksi lapsen selän ja lonkat ja kaikki.

3. Vauvan saa jättää yöksi hoitoon aikaisintaan, kun vauva on vähintään 18 vuotta. Taas muuten järkkyy perusturvallisuus! Ja tämä on se yleisin huonon äidin merkki: lapsen hoitoonlaittaminen! Täydellinen äiti kun elää lapsensa kanssa 24/7 vähintään kolmevuotiaaksi. Tämä on psykologien sanelema ikä tms.

4. Äidillä ei ole mitään oikeutta pitää hauskaa! Muuten on huono äiti.

5. Lapselle ei IKINÄ saa syöttää teollisia ruokavalmisteita, muuten se ei ikinä totu kotiruokaan. Katsokaa nyt näitä useita nykypäivän aikuisia, kun syövät vaan lasten purkkiruokia. Ja herranjestas ei ainakaan puuroa! Sehän on aivan liian "sileetä" vauvalle! Se on sitten loppuikä pelkkää soseutettua ruokaa, jos sitä menet vauvallesi antamaan! Täydellinen äiti tekee vaan kotiruokaa ja lasta EI IKINÄ viedä hesburgerille tms. Täydellinen äiti pakottaa päiväkodin antamaan lapselleen puuroa joka aamu, vaikka muut lapset söisikin jotain muuta.

6. Äidin rintamaito on ainoa oikea vaihtoehto. Olet totaalisen huono äiti jos olet kerrankin haksahtanut korvikkeisiin, puhumattakaan siitä että annat pelkkää korviketta. Aivan kamalaa, lapsesi immuniteetti ja maha ja kaikki kärsii tästä.

7. Vauvan pitää tehdä sitä ja tätä aina tiettyyn ikään mennessä. Yksilöityminen on täysin kiellettyä. Sitä pitää tulla heti voivottelemaan keskustelupalstalle jos mun 6-kuukautinen ei vielä kävele! Ja kyllä: se on äidin vika. Lasta ei ole tarpeeksi pidetty lattialla, sylissä tms.

8. Lapsen luo pitää mennä HETI ja juosten, jos se vähänkin kitisee. Lapsen huudattaminenhan on se äidin suurin rikos. Täydellisten äitien lapset eivät huuda koskaan, koska lapsen eleistä sun muista pitää heti huomata, mitä lapsi milloinkin tarvitsee. Jos et huomaa, olet huono äiti.

9. Ja mikä tärkeintä: Täydellinen äiti on AINA parempi kuin muut äidit! Täydellisen äidin pitää välittömästi hyökätä jonkun kimppuun, joka ei toimi juuri niinkuin täydellinen äiti toimii. Koska täydellisen äidin toimintatapahan on se ainoa oikea.

10. Täydellinen äiti ottaa lapsensa mukaan jokaiselle koiran ulkoilutusreissulle, joita on vähintään 4 kertaa päivässä ja vähintään tunnin kerrallaan ollakseen täydellinen äiti ja täydellinen koiranomistaja. Näin välttyy sosiaalitätien ja eläinsuojeluyhdistyksen käynniltä.

11. Ja vielä: täydellinen äiti menee lapsensa kanssa ulos säällä kuin säällä. Ei poikkeamia.

12. JA EHDOTON EDELLYTYS JOS HALUAT OLLA SUPERÄITI: Täydellinen äiti käyttää kestovaippoja, mutta superäidit tietävät vielä paremman keinon: Ja tämähän on tietysti täydellinen vaipattomuus. Siis todellinen Superäitihän ei i-k-i-n-ä voisi käyttää kertakäyttövaippoja. Kestovaipat nyt annettakoon vielä anteeksi. Olet täydellinen epäonnistuja jos olet joskus käyttänyt kertakäyttövaippoja, puhumattakaan pelkistä kertakäyttövaippojen käytöstä! Pöyristyttävää. Todelliset superäidit häärivät sinnikkäästi lähimmässä puskassa viilipurkki kädessä hokemassa "pisspiss" nuorimmalleen muiden viiden odottaessa nätisti vieressä.