IRC-Galleria

suski_

suski_

Kahden tytön sekä kahden pojan äiti.

Blogi

- Vanhemmat »

hurjinta! :)Sunnuntai 16.07.2006 19:44

hihi, 37 päivää enää laskettuun aikaan, kohta se pienen pieni otus tulee pois masusta ja pääsee hellimään sitä ihan oikeasti :) viimeisin painoarvio viikon takaa oli 2,1kg, iiiiiiiiiiiiso muru :) kaikki tarpeellinen ja tarpeeton on jo hankittu, nyt puuttuu enää itse vauva (:

vauvauvauva <3<3Tiistai 04.04.2006 01:40

taas pitää hehkuttaa masuasukasta! oltiin tessusen kanssa katselemassa pupua ultrassa <3 raskausviikkoja tänään 19+6, pikkusella kokoa 14cm ja painoa 300 grammaa!!! iiiiiiiiiiiso söpö :)
pieni prinsessa kuulema! (:
Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta.

vauvavauvavauva <3Maanantai 13.02.2006 19:04

mun oma pieni paapero oli jo iso! ultra oli tänään ja 64g, 7 cm oli pötkylän mitat :) lasketuksi ajaksi vahvistettiin 22.8.06 <3 hirmuinen rämäpää, liikkui ja potki kauheasti, tullut äitiinsä.. ja ehkä vähän myös isiin :)
Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Juon kiinalaisessa ravintolassa AINA maitoa :P

2. Nautin tilanteesta kun saan ajaa liikenneruuhkassa ja avata ikkunan huutaakseni niin kovaa kun ääntä lähtee :D

3.Putsaan molemmat korvat samaanaikaan vanupuikoilla, enkä vain toista kerrallaan

4. Saatan istua Shellillä 2-3 tuntia (parhaina päivinä jopa 5 tuntia :D) litkien teetä kavereiden kanssa

5. Nukun huoletta 15 tuntia tai enemmän tuntematta minkäänlaista huonoa omaatuntoa asiasta :P


Haastan:

suzzu^
cisu
teukka
diamantino
jenkar

huomaakohan musta että on syksy?Maanantai 31.10.2005 23:12

Joskus tulee se päivä ettei enää jaksa. Jos tunnet sen hetken niin kerro se hänelle. Säästä hänet siltä kalvavalta epätietoisuudelta. Kuiskaa vain korvaan: "Päästä jo irti" Ja rutista hellästi mutta niin lujaa kuin olet ikinä ketään rutistanut. Pidä kädestä että hän voisi luulla sinun lähtevän mukaansa. Siihen asti, kerro hänelle kaikista unelmista joita teillä oli. Kerro viime kesästä ja että tuleva olisi ollut yhtä kaunis. Ja anna minun mennä: erota.

:/Torstai 27.10.2005 17:28

kai tää päivä tulee aina eteen ku ottaa lemmikin.. 3 vuotta sitten, noi pienet rottatytöt tuli ja tänään on viimeisen vuoro lähteä vihreämmille niityille..suru puserossa :/ r.i.p jekku <3

missä olet nukkumatti?Keskiviikko 26.10.2005 07:03

kello on 4.02, eikä nukkumattia näy. ensilumi satoi <3 talvi tulee <3 ja mulla on vielä kesärenkaat :/ suhteellisen sekopäistä :P
- Vanhemmat »