IRC-Galleria

t0n0

t0n0

tuntee ittensä jotenki vanhaks...
Siis kerrrrrta kaikkiaan jotenkin ihan ketun mahtava viikon alku! Yöllä en saanu nukutuks kunnolla, näin unia ja ajattelin asioita, sitten aamullakin meinasin myöhästyä koulusta kun jäin aamupala pöytään miettimään asioita pikkasen liiaks pitkää aikaa. Matikka meni yli hilserajan ja äikkä *huoh* en jaksa edes puhua siitä,mut ruokajonossa sentään sattui jotain muistamisen arvoista ^^. siinähän ne hyvät asiat tältä päivää sitten olivatkin. Jotenkin ei vaan oo taas mun MAANANTAI! varmaan äksyilin kaikille ja tosin yhelle ois mieli tehny töksäyttää pari valittua sanaa, mut joku pikkukello päänsisässä esti typeryydet, onneks.
Kädet ja pää vieläkin kipeenä, ja kaiken huipuks yhet tilatut osat eivät sitten VIELÄKÄÄN tulleet -,- ja toisen osan toimittajilla oli väärä numero, mut huomennahan ne ehkä saa haetuks porvoosta, jos sää sallii.
Onneks on sentään Hard as Hell- 40 Rock and metal anthems albumi keksitty tälläisiä päiviä varten. Perjantaina sitten jyväskylään, mitäköhän siitäkin sitten tulee... No mut lopetan valittamisen ja siirryn taka-alalle pyydellen anteeksi kaikilta... Ihan varmuuden vuoksi vaan.

Toinen hyvä asia täs päiväs on se kun ajattelee et voishan sitä ketuttaa vieläkin enemmän! mut se vaatii jo hirveen ketutuksen -,- :|

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.