IRC-Galleria

t0n0

t0n0

tuntee ittensä jotenki vanhaks...

[Ei aihetta]Tiistai 25.09.2007 19:41

I, I, I
I love my computer
You make me feel alright
Every waking hour
and every lonely night
I love my computer
for all you give to me:
predictable errors and no identity
And it's never been quite so easy
I've never been quite so ugly
All I need to do is click on you
and we'll be joined
in the most soul-less way
And we'll never ruin each other's day
'cuz when I'm through I just click
and you just go away
I love my computer
you're always in the mood
I get so turned on
when I turn on you
I love my computer
you never ask for more
You can be a princess
or you can be my whore
And it's never been quite so easy
I've never been quite so ugly
All I need to do is click on you
and we'll be joined
in the most soul-less way
And we'll never ruin each other's day
'cuz when I'm through I just click and you just go away
the world is so big
but it's safe in my domain
Because to you
I'm just a number
and a clever screen name
All I need to do is click on you
and we'll be together for eternity
And no one is ever gonna take my love
from me because I've got security
her password and a key

ihmeunet OySunnuntai 23.09.2007 02:25

Oon taas muutamana viimeisenä yönä nähny aivan ihmeunia ja osittain yllättäviä ja äklöjäkin. Mistä ihmeestä ne kaikki tuleekin "mieleen", ei pysty ymmärtämään...

Hmm vois taas kohta kasailla sen blokin muualle... (voi valittaa rauhassa eikä kukaan ikinä näe ^^')

Nyt lähtee halvalla!Perjantai 14.09.2007 01:08

Osta oma hajoileva, apaattinen, tai toivonsa menettänyt lukiolainen omasta lähimmästä lukiostasi! Valikoima on huomattavasti laajempi: on myö edellä mainittujne lisäksi lähes normaaaleja ja täysin seonneita lukiolaisia. Lähtee halpaan hintaan, vain lähimmästä lukiostasi niin kauan kuin tavaraa riittää....

huohMaanantai 10.09.2007 18:53

Aina silloin kun oikeasti nukuttais niin ei saa unta kun ajattelee liikaa :( Ja mukamassa yritin tyhjentää aivot mut ei onnistunu :"D. No kaippa mä joskus kolmen jälkeen nukahin (2.58 katoin kelloa).

Tulimuuten mieleen, ettäSunnuntai 09.09.2007 01:28

Poliisit kävi kääntymässä mein "pihassa", olivatten vissiinkin eksyksissä :D

Päivä JYväskylän kampuksella.Perjantai 07.09.2007 22:01

No yöstä ei tullu mitään kun näin painajaisia. Lopullisesti heräsin 5.15 kun se painajainen vainos vieläkin. No siitä sitten "pika"suihkuun ja aamupalalle ja sitä kautta vessaan ja kello tietenkin juoksenteli jo 6.10 ja sitten vaatteet päälle soitin mukaan kännykkä ja lompakko myös. Kello olikin jo 6.16,, kiire! puolelta piti olla sorvasuontien risteyksessä ja sinne kävelee vajaan kymmmen minuuttia, ainakin aamuunipöpperöisenä. No niko ilmestyi muutaman minuutin odottelun jälkeen ja sen jälkeen oli vuorossa viininpunainen ford mondeo... Soitto Sannalle lähdössä ollaan. Matka pukkilan "hämminkien" kautta kohti orimattilaa ja lahtea. Tässä vaiheessa aloitin Independence day:n katselun. Vähän ennen lahtea ihmettelin et missä helv*issä ollaan? oli vähän maisemat muuttunu, viimekerrasta ja siitäkin on liikaa aikaa.[kesällä ei kertaakaan tullut käydyksi lahdessa :(] No matka jatkui (ylinopeutta) kohti Jyväskylään jonne saavuttiin noin 2,,5 tunnin kuluttua aivan kankeina. Leffasta jäi viimeset 10 min kattomatta >:( {no jäihän jnt paluumatkaa varten}. Pysähdyttiin johinkin parkkikselle syömään eväitä ja sen jälkeen etsittiin "kampukselta" parkkipaikkaa hetken aikaa kunnes se löytyi. No sisään fysiikan laitokseen jossa oli porukkaa kuin pipova. Ja sielläkin törmättiin "askolalaisiin" ;O Sippo Kurra, jok oli opettanu joskus ylä-asteella fyssaa ja matikkaa. No se sit kysy kantamaan jnt "pientä" paperi kasaa jonkun autosta auditorioon, no saatiimpahan hyvät paikat ^^. Itse luento ei nyt ollutkaan niin tylsä kuin se olisi voinut olla, ne osas heittää vitsiäkin johonkin väliin ;O Not sou tosikkoja kumminkaan, vaiks mun mielikuva oli vähän sen suuntanen. Luennon(luentojen) jälkeen ruokalaan. No lukiolaiskortilla 4,20€ ateria. Päästiin just ottamaan tarjottimia kun siihen tuli joku sönkkäämään englanniks jotain no asia selvis.. Mut sit heti perän se sano jotain suomeks kavereilleen, 1+1=2. No ruoka oli kyllä hintansa arvoista ainakin suunnilleen, ja sai itse leikata leipänsä! Haarukat tai lähinnä veitset olivat varmaan fysiikanlaitoksen tekemiä = puolet puuttui.
Ruokailun jälkeen oli sit vuorossa tutustuminen itse kiihdyttimiin yms härveleihin. No siinä meni sit puol kahesta 15 yli kolmeen. Jutut meni vähän ohi kun suunnilleen puolet sanoista ymmärsi... Siiis tää joni menee näin tästä tän nwlanmhiojnmölgN:n läpi ja sit sille käy oanlgNOI:STI. ;OOO. Kuvia tuli napsituks jonkin verran tuoltakin. No vihdoin kun päästiin pois niin jäätiin odottamaan muita, 5 minuutin odottelun jälkeen tultiin sanomaan et muut meni ajat sitte -,- no sitten vaan käveltiin aulaan jossa esa odotti ja matkalle kotio päin. Mentiin pois vähän eri kautta mitä sinne mentiin. Mentiin JYSKÄN läpi, siel oli myös muita suht mielenkiintoisia nimiä kylteissä :D. Hitsin lompakko puudutti toisen kankun kokonaan tol matkalla. Päivän ihanin tunne oli päästä ulos autosta! -nyt tekis mieli mennä nuQQQ mut ei huvita, näin "aikasin".

Ainiin tuli mieleen et olin ainoa sinkku siinä autossa ;O
Superhyper edit: mut ei sielläkään näkynyt oikein mitään "mielenkiintoisia" ihmisiä :( ja ikää oli suht vaikea määrittää ;O :DD

[Ei aihetta]Tiistai 04.09.2007 01:09

Edit: no paisto se päivä risukasaankin ^^ vedettiin rikun kanssa tunturi "rallia" tossa pihalla, erittäin rentouttavaa 8)

EDIT: osaan melkeen muokata -,-

Ketutusmittari näyttää punaista -,-Maanantai 03.09.2007 19:20

Siis kerrrrrta kaikkiaan jotenkin ihan ketun mahtava viikon alku! Yöllä en saanu nukutuks kunnolla, näin unia ja ajattelin asioita, sitten aamullakin meinasin myöhästyä koulusta kun jäin aamupala pöytään miettimään asioita pikkasen liiaks pitkää aikaa. Matikka meni yli hilserajan ja äikkä *huoh* en jaksa edes puhua siitä,mut ruokajonossa sentään sattui jotain muistamisen arvoista ^^. siinähän ne hyvät asiat tältä päivää sitten olivatkin. Jotenkin ei vaan oo taas mun MAANANTAI! varmaan äksyilin kaikille ja tosin yhelle ois mieli tehny töksäyttää pari valittua sanaa, mut joku pikkukello päänsisässä esti typeryydet, onneks.
Kädet ja pää vieläkin kipeenä, ja kaiken huipuks yhet tilatut osat eivät sitten VIELÄKÄÄN tulleet -,- ja toisen osan toimittajilla oli väärä numero, mut huomennahan ne ehkä saa haetuks porvoosta, jos sää sallii.
Onneks on sentään Hard as Hell- 40 Rock and metal anthems albumi keksitty tälläisiä päiviä varten. Perjantaina sitten jyväskylään, mitäköhän siitäkin sitten tulee... No mut lopetan valittamisen ja siirryn taka-alalle pyydellen anteeksi kaikilta... Ihan varmuuden vuoksi vaan.

Toinen hyvä asia täs päiväs on se kun ajattelee et voishan sitä ketuttaa vieläkin enemmän! mut se vaatii jo hirveen ketutuksen -,- :|

[Ei aihetta]Lauantai 01.09.2007 00:51

"piirtäkää sitten binomi(?)kaava mount plankille!"
:"D
Hitto en muista enään sanatarkasti, et miten toi meni :<< mut jotenkin noin, hyvä samppaaa ^^.

ainiin ja ANAlogoset lähetykset kai loppuu yöllä?