IRC-Galleria

t0n0

t0n0

tuntee ittensä jotenki vanhaks...

Kannattaa se kerran vuodessa siivotaPerjantai 30.03.2007 23:00

Tänään kun jouduin siivoomaan huoneeni niin löysin vihdoinkin kynsisakseni, eli pääsen siis leikkaamaan kynsiä taas n_N. Ja löyty sitä vaikka mitä muutakin "kivaa".

Koti.Torstai 29.03.2007 17:52

Se tuttu ja turvallinen paikka, ja sen lähi ympäristö. Tänään kun tulin kotiin koulusta huomasin jonkin muuttuneen... Autotallin "takana" oleva metsä oli hävinnyt ja jotenkin tuntui ettei tämä ole se koti josta aamulla lähdin... Mutta kait se on ;O Pitää vaan taas totutella "uutuuteen".

päivän piisi: Osmo's cosmos -onko järkee vai ei...

Vihdoinkin ^___^Maanantai 26.03.2007 21:36

Nyt on ensimmäistä kertaa tänä vuonna sellainen tunne että sai jotain aikaan, muutakin kuin sen että istuu koneella. Tästä se kesä alkaa :) Ainakin toivottavasti...

Päivän biisitMaanantai 26.03.2007 01:12

-Maj karman ukkos albumi(varsinkin: en tahtoisi olla täysi ääliö)
-larharyhmä, valokuvia, härmäläinen perusjuntti, Tsingis Khan
-Mikki hiiri merihädässä
-Leevi and the leevings, teuvo maanteiden kuningas
Tulipa tuossa mökille ajellessa mieleen taas kaiken näköstä, ja sitten kun mietti lisää niin asiat menikin yli ymmärryksen :D
Kumpi tuli ensin tyttö vai poika? No ilman tyttöjä ei vois olla poikia, MUTTA ilman poikia ei vois olla tyttöjä... *miettii, miettii, miettii* Mutta jos molemmat tulivatkin samaan aikaan? mutta mistä?

Mietintää osa kaks.
Jos kerran kaikki pyrkii kohti suurempaa epä järjestystä, niin *örk* mitäs sitten kun ollaan aivan epäjärjestyksessä???

HittoSunnuntai 25.03.2007 00:27

Joskus sitä vaan tajuaa, että miten tylsää elämä voi JOSKUS olla. Tänäänkin kävin porvoossa, leikittiin auton/syylärin kanssa, mutta silti se jokin puuttui tästäkin päivästä. Ehkä pitäisi keksiä jotain mielenkiintoisempaa tegemist, ja nyt se sitten alkaa MUTTA KUN ei ehdi aika loppuu, koulu, koulu, koeviikko, koeviikko, loma. Hei nyt on loma--> Jo perjantai??? enkä mitään oo saanu aikaan paitsi nukutks :<. Sitten taas koulua, koulua, koeviikko, koeviikko, opettajat manaa kun ette osaa mnt. tehtäviä tehtäviä. Joo tee siinä sitten jotain "rakentavaa" -.-. Lopetan valittavan raporttini tähän.

*huoh*Lauantai 24.03.2007 00:19

Miten joku pystyy riitelemään 2 tuntia siitä et haluaa kesällä tanskaan? Minen ämmyrrä, no se tosin ei ole mnt. uutta... Mut vähemmästäkin saa päänsä kipeeks kun kuuntelee tommosta "rääkymistä" *tyks* tyks*, ei edes meinannu kuulla teeveetä vaiks oli ovet kiinni ;O

;OPerjantai 23.03.2007 21:42

Miksiköhän joka leffassa, joita olen tässä viimosen kuukauden sisään katellut, niin vähintään kerran ollaan juovuksissa, pulloja kilistellään, näkyy paljasta pintaa ja vaikkea muuta siihen liittyvää. Ei sillä että se haittaisi mut pistää vaan silmään :D, vai katsooko sitä leffoja "eri tavalla" kuin ennen o.0 ja kiinnittää huomion erilaisiin asioihin kuin aikaisemmin.

olipasKeskiviikko 21.03.2007 23:28

tuskasta kuunnella 3 tuntia jazzia :D mutta nyt ollaan vihdoinkin kauan odotetuissa Hanoi Rocksissa :)

[Ei aihetta]Maanantai 19.03.2007 20:00

Aina oppii jotain uutta.
Tänäänkin huomasin että erään biisin esittikin (taas) kerran sellainen yhtye, jonka soettamaksee sitä ei ols uskonnunna.

(kyseiset kappaleet löytyvät levyiltä: love & WCBS Top 500 Oldies)