IRC-Galleria

Unohdettujen rakennusten kauneus

Hylättyjen rakennusten koskettava kauneus. Suomi.
Liittyy harrastukseen "urban exploration".

Harvoin kuvaan käymiäni kohteita... Haluaisin elää hetkessä, en kadottaa hetkeä sen kuvaamiseen... Joskus kuitenkin. Tullessamme Reposaaresta 2. 6. 2013 sain matkalla päähänpiston käydä tsekkaamassa teollisuusaluetta - sortseissa ja sandaaleissa aidan yli - ja olin aikeissa jättää kameran autoon, tuli sitten mieleen että jos paikalle sattuu vartija, on helpompi selittää aikeita: mua kiinnostaa vanhat kohteet, olen täällä vain kuvaamassa nou hätä.

Ehkä urbaanikohteita enemmän koen mieltymystä ränsistyneisiin vanhoihin puutaloihin. Lahonneen puun ja ruosteen kauneus, ajan patinoimat ja hilseilleet maalipinnat. Teollisuuskohteet ovat "kauneimmillaan" osittain purettuina tai muuten romahtaneina, jolloin ovat myös asiallisia "kiipeilykohteita" ruuminhallintaa harjoittaessa. Tässäkin tosin tulee varovaisemmaksi kun ikää karttuu ja vatsa kasvaa...

Vuoden 2013 kuluessa olen uudelleen intoutunut nuoruuteni harrastukseen eli kohteiden kuvaamiseen. Saa nähdä missä vaiheessa tulee tympääntyminen, taas, fiilis sellainen että kuvaaminen enemmän haittaa elämää kuin rikastuttaa. Sitten kamera menee ullakolle laatikkoon.

Luokiteltu yhteisöihin
« Edellinen sivu (1/5)
« Edellinen sivu (1/5)