IRC-Galleria

tardif

tardif

ei tiedä pitäisikö alkaa aktiiviseksi?

Monella tavalla voi säästääKeskiviikko 06.02.2008 23:07

Mie olen ehkä keksinyt jotain. Olen usein ihmetellyt, mikä hiton ilo on ihmisillä ollut ruokailla jossain kahden aikaan iltapäivällä ensimmäisen kerran, siis aamupalan jälkeen. Mutta nyt mä olen sen oivaltanut. Näin tehdessä ei tarvitse syödä lämmin ruoka kun yhden kerran päivässä. Nälkä pysyy poissa seitsemään kahdeksaan, jolloin jo on iltapalan aika.

Sit mie kierrätän ilmaisjakelulehtiä. Otan semmoisen, luen paikan päällä ja laitan telineeseen takaisin, että jos telineessä on ryppyinen lehti, niin mie olen luultavasti ollut siellä ennen sinua. Ja taas maailma pelastuu. Näitä säästökeinoja on vaikka kuinka paljon.

Harrastan mie myös ilmaisia Hesareita ja yo-kuntatoimintaa, koska niistä kokouksista saa ilmaista ruokaa. Ei tarvitse kotona laittaa, säästyy aikaa ja vaivaa. Myös kattilat ja paistinpannut säästyvät. Tosin kengänpohjat kuluvat, kun joutuu kävelemään yliopistolle syömään ja ehkä vielä vaihtamaan paikkaa kampuksen sisällä, jos ekassa paikassa on pahaa ruokaa.
Sit kynää säästääkseen kannattaisi olla matemaatikko, ne esittää monia todellisuuden juttuja ihan semmoisina kaavoina. Jotka yksinkertaistaa, mutta ei se haittaa jos ajatus selviää kaavoista

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.