IRC-Galleria

Pieni harjoitus ihmisille, jotka harkitsevat hevosen ostoa:

-Ota naru, sido siihen kottikärryt. Kuljettele ähkyistä kottikärryä narulla pihalla pimeässä vähintään kaksi tuntia edes takaisin, mielellään rankkasateella/myrskyssä/paukkupakkasilla.

-Tee täysi päivä töissä. Aja sen jälkeen esim. mökille, heittele hiekkaa ja kuraa lapiolla puoli tuntia kankaisen nojatuolin päälle. Harjaa ja puunaa nojatuoli. Istu hajareisin kiikkerän nojatuolin selkämykselle. Puristele väh. 45min reisilläsi ja pohkeillasi nojatuolia, jännitä vatsalihaksiasi, hypi ja maiskuttele. Jos tuoli sattuu keikahtamaa kesken kaiken, puhu sille rauhoittavasti samalla kun juokset ympäri taloa vähintään 5 minuuttia ja kiipeä sen jälkeen tuolille uudestaan. Kaiken tämän jälkeen puunaa nojatuoli, verhoa se uudestaan ja vie ulos.

-Mieti pääsi puhki mitä nojatuoli mahtaa syödä, kuinka usein ja mitähän laatua. Etsi netistä ja kirjoista.

-Päästä kissa ulos. Nyt maanittele ja jahtaa kissaa ympäri peltoa, houkuttele sitä kauralla. Jatka kunnes kissa antaa kiinni eikä juokse enää karkuun. Plussaa saat jos kissa juoksee metsään.

-Säännöllisin väliajoin (mielellään päivittäin) polta takassa eri arvoisia seteleitä. Katsele kun ne nousevat savuna ilmaan. Kuluta kuukaudessa 400-1000e. Sinä yönä, kun taluttelet kottikärryä ulkona, heittele koko ajan vitosia ilmaan. Näin on ell. kulut katettu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.