IRC-Galleria

Kuusamossa jälleenLauantai 20.01.2007 16:28

Paikat on hellinä istumisesta ja jalat hellinä kävelemisestä siellä messuilla eilen. Nyt oon vaihteeksi Riikan (R||cca) luona käymässä ja kohta kauppaan.. ihan hauskaa olla taas kuusamossa vaikka ei se nyt ihmisten touhua ole matkustaa tuollasta matkaa edes takas parin päivän sisällä.... ikävä jää kyllä ihmisiä vantaalla mutta siitä tietää että välittää.

Helsingissä ja VantaallaTorstai 18.01.2007 22:50

Jee on ollu aivan ihana reissu, tullu vaikka ja mitä tehtyä. :)

Eilen tultiin ja huomenna pitäs vissiin jo takas Kuusamoon mennä, ei kyllä tekis yhtää mieli viel ku haluaisin siskojaki ja kaikkia nähdä... :/

Tänää on ollu tosi kiireinen päivä. Ensin käytiin kiertoajelulla helsingissä ja sieltä kävästiin talvipuutarhalla. Sit mentii syömää ja lähdin Sannan (|channa|) luona käväsemään :) Sieltä tädille syömään ja sit jumboon käymään. on hieman kiire ollu toisaalta. :) Mut kiva kun ollu tekemistä.

Huomenna matkamessuille ja sitte kuusamoon. Voispa jäädä viel...

Linnunradan reunallaTiistai 16.01.2007 06:12

Sydän tuntuu raskaalta ajatella kuinka noin pieni eläin saattoikaan olla niin urhea.

Pienellä sydämelläsi elit villisti vaistojen varassa, murehtimatta, tuntematta surua, jonka jätit meille.

Siksi sytytin kynttilän yöksi paikalle, jolla tiemme erosivat ajasta ikuisuuteen.
Erityisesti sinulle, mutta myös muille yhtä pienille ja urheille olennoille.

Toivon sen valaisevan sitä tietä, jolla nyt kuljet, Linnunradan reunalla.

Tinnan muistolle. <3

Kato keltatinttiTiistai 09.01.2007 15:22

Jee meikä lähtee helsinkii! Ja olis mahdollisuus mennä duunii samaan paikkaan mis systeri on. Elämä hymyilee eikä enää edes satu. :)

Mahtava viikko takanaSunnuntai 07.01.2007 19:56

En muista millon olis ollu näin hauskaa ku koko kulunu viikko. Ei jaksais palata arkeen mut pakko kait se on ku ei tästä juhlan määrästä tuu enää mitään. :D

Oltiin rukajärvellä möksällä tuolla riikan kavereitten kanssa keskiviikosta perjantaihin ja eilen piti käydä baarissa pyörähtämässä. On ollu niin rentouttava viikko ettei oo tosikaan. :) perjantaina oli porukat miun kämpillä käymässä.

Kiitos kaikille ihanille ihmisille kuluneesta viikosta.

Sattuu.Tiistai 26.12.2006 00:23

Sattuu sattuu sattuu sattuu sattuu sattuu

JoulupäivääMaanantai 25.12.2006 09:50

Tulihan se nukuttua lähes kaksi tuntia viime yönä, Sirja päätti herätä kuuden jälkeen aamulla oikein kunnon kiukun kanssa. Hihii.

Sirkku oliki ollu kilttinä, pukki toi paljon lahjoja ja tyttö aivan into piukeena niitä availi illalla. :D Siellä oli leluja ja vaatteita vino pino, ja tuli sieltä hienot muumiaterimetkin. :)

Itse sain käytännöllisiä tai muuten vaan tarpeeseen tulevia lahjoja ihanilta ystäviltä. <3

Tänää sitten mentäs Sonjan ja Peten kanssa Lämsänkylään Sonjan porukoille joulupäivälliselle. Sitten pikkuhiljaa kotia kohti (haa, oon ruvennu sanomaan sitä kämppää kodiksi) ja rauhotutaan vähitellen viettämään taas normaalia arkea. Onki jo ikävä mun seiniä. :D

Heh... Oon muuten huomannu et jos kirjotan tänne ja ajattelen samalla jotain ihmistä niin kirjotan sillon aina sitä varten ja jätän paljon asioita kirjottamatta joita muuten kirjottaisin, jos kirjottaisin kun ajattelen jotain muuta. No joo. Nyt siis tuli tällasta hyvin kuivaa tavaraa kun en jaksa ajatella sitä ihmistä. :|

Vois ajatella jotain muuta.
Pieni harjoitus ihmisille, jotka harkitsevat hevosen ostoa:

-Ota naru, sido siihen kottikärryt. Kuljettele ähkyistä kottikärryä narulla pihalla pimeässä vähintään kaksi tuntia edes takaisin, mielellään rankkasateella/myrskyssä/paukkupakkasilla.

-Tee täysi päivä töissä. Aja sen jälkeen esim. mökille, heittele hiekkaa ja kuraa lapiolla puoli tuntia kankaisen nojatuolin päälle. Harjaa ja puunaa nojatuoli. Istu hajareisin kiikkerän nojatuolin selkämykselle. Puristele väh. 45min reisilläsi ja pohkeillasi nojatuolia, jännitä vatsalihaksiasi, hypi ja maiskuttele. Jos tuoli sattuu keikahtamaa kesken kaiken, puhu sille rauhoittavasti samalla kun juokset ympäri taloa vähintään 5 minuuttia ja kiipeä sen jälkeen tuolille uudestaan. Kaiken tämän jälkeen puunaa nojatuoli, verhoa se uudestaan ja vie ulos.

-Mieti pääsi puhki mitä nojatuoli mahtaa syödä, kuinka usein ja mitähän laatua. Etsi netistä ja kirjoista.

-Päästä kissa ulos. Nyt maanittele ja jahtaa kissaa ympäri peltoa, houkuttele sitä kauralla. Jatka kunnes kissa antaa kiinni eikä juokse enää karkuun. Plussaa saat jos kissa juoksee metsään.

-Säännöllisin väliajoin (mielellään päivittäin) polta takassa eri arvoisia seteleitä. Katsele kun ne nousevat savuna ilmaan. Kuluta kuukaudessa 400-1000e. Sinä yönä, kun taluttelet kottikärryä ulkona, heittele koko ajan vitosia ilmaan. Näin on ell. kulut katettu.

Reissu meniLauantai 14.10.2006 11:31

oli ihan jees. Vaikka ei ihan nappiin mennytkään ja olis voinu kuvitella et kivempaaki olis voinu olla, mut ei...

No niin ja nyt mun pitää suunnistaa duuniin.