IRC-Galleria

tiijja

tiijja

my name is very fucking confused

unet.Sunnuntai 18.12.2005 03:56

oon nähnyt niin merkillisiä unia viime aikoina että huhhuh. piti ihan tarkistaa äidiltä ettei niitä asioita oo tapahtunut.

ensinnäkin viime yönä näin sellasta unta et olin ostanut 114 eurolla maitoa. olihan sentään tarjouksessa, 40snt/purkki. mietin vaan kaupassa et hitto tässähän menee melkein koko tilin sisältö mut ei se mitään, onpahan sit maitoa.

heräsin sit ihan surullisena et kaikki rahat on loppu ja eka mitä aattelin oli et ei riitä rahat enää joululahjoihin. hyvä minä. sit rupesin vielä miettii et miten saan kaikki purkit juotua, ennenku ne vanhenee. vasta näiden ajatuksien jälkeen rupesin tosissaan pohtimaan ovatko nämä asiat todella tapahtuneet.

joskus vähän aikaa sitten näin unta, että äitini huusi minulle erittäin paljon siitä, kuinka koko ajan varastelen kotoa kaikki vessapaperit omalle kämpälle. yritin väittää, että olen vain kerran ottanut yhden rullan ja ostan kyllä omat vessapaperini, mutta äitini ei uskonut ja suuttui minulle pahemmin kuin koskaan ennen.

hauskaa tässä on se, että äiskä ei pahemmin huuda mulle mistään ja vähiten se välittää vaikka veisin kaikki mahdolliset paperit kotoa, todellisuudessa en oo koskaan ottanut yhtäkään rullaa.

mutta itseasissa kerran olen varastanut vessapaperirullan, lukioaikana koulusta kun ei viitsitty mennä ostamaan kämpille muutamaa päivää varten koko pakettia. oon aika pahis. jeah.

nukkukaa hyvin ja nähkää unia.

np. carpark north - human

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.