IRC-Galleria

tiijja

tiijja

my name is very fucking confused
tänään päivääni on ilahduttanut subtv.

ensinnäkin kanavalla alkoi uusintana keen eddie-niminen sarja. sarja, jossa ei ole päätä eikä häntää, mutta mikäs sen mukavampaa. tutustuin kyseiseen tekeleeseen viime keväänä, kun se tuli maikkarilta. oli oikein mukavaa kun sitä pystyi katsomaan muistaakseni tiistaiyönä, eikä tarvinnut lukea kirjoituksiin. oi, mukavat muistot tulivat mieleeni katsoessani tänään aloitusjakson.

toisekseen olen ollut pitkin syksyä oikein iloinen erään lempisarjani, kolmas kivi auringosta, uusintakierroksesta. vaikka pidin siitä jo silloin kun se tuli kun olin "pieni", on minulta mennyt paljon ohi. silloin nauroin vain niille so called-hauskoille vitseille, jos päällenauretuissa jenkkikomedioissa oikeita vitsejä voi ollakaan. mutta nyt vasta "isona" tajuaa sen kaiken satiirin ja ironian, joka on oikeastaan koko sarjan juju. mukavaa. hitto mulla on tärkeitä huomioita.

asioita, joita en tajunnut pienenä:

- luulin varmaan 14-vuotiaaksi saakka, että agatha christie on mies
- en ymmärtänyt äitini ammattia (puheterapeutti), vaan sanoin vaan kaikille että "mun äiti on sellanen puhette-rapeutti"
- luulin, että mädit ovat mätää, ja ihmettelin miksi kaikki pitävät sitä niin hienona ruokana (ja niin pahaakin kuin se oli)
- uskoin, ettei maailmassa yksinkertaisesti voisi olla mitään kauheampaa kuin luurangot
- luulin 19-vuotiaaksi saakka, että iki-ihana technomusiikin vaikuttaja k-system olisi ulkomaalainen kyhäelmä
- jos minulle kerrottiin, että joku on loukkaantunut ja kuljetettu hoitoon paareilla, ihmettelin aina pitkään, miksi kaikki sairaat lähtivät baariin
- uskoin, että hevosen latinankielinen nimi on konimus kaakkimus, ja että on olemassa sellainen maa kuin epsanja, koska isäni ystävällisesti minulle niin uskotteli
- luulin, että silloin on aikuinen, kun yltää kaupassa ylimmälle hyllylle. eli en vieläkään ole aikuinen!

np. hot hot heat - jingle jangle

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.